Piyasada buluna Toz Form Bcaa 'ların İçerik Tablosu

Arkadaşlar 4.5 yıl sonra herkese tekrar merhabalar.

Yakın zamanda 5 yıl aradan sonra tekrar spora başlayacağım. Ve cardio yaparken kas kaybetmemek adına toz form bcaa alacağım. 5 yılda baya bir ürün piyasaya girmiş anladığım kadarıyla. Bizim bildiklerimiz piyasadan kaldırılmış vs.:) Yalnız forumda da baya değişiklikler olmuş bu geçen süre zarfında, onları bir önceki mesajımda belirttim, dileyen ordan ulaşıp okuyabilir.


Neyse ben aşağıda ufak bir excel tablosu hazırladım. Excel eklenemiyor siteye, yoksa ordan büyükten küçüğe dilediğiniz değişkeni sıralayarak daha güzel kullanabilirdiniz. Ben ekran alıntısı aldım onu ekliyorum. Resimden sizler de ürünlerin detaylarına ulaşabilirsiniz. Eklemimi istediğiniz başka supplement varsa onu da ekleyebilirim, mesaj ile belirtiniz. Aynı tabloyu piyasadaki whey'ler için de yaptım, bir önceki mesajımdan o tabloya da ulaşabilirsiniz.

Benim başalngıç için tercihim "FA Nutrition Xtreme BCAA 5000" olacak bu arada, dipnot olarak belirteyim.

Ekran Alıntısı.JPG



Saygılar,sevgiler
 
Çok güzel olmuş elinize sağlık.

en popüler bcaalardan birisi olan Xtend'in aslında pek iyi olmadığını da burada görmüş olduk.

Benim asıl merak ettiğim kullanılan hammadde kaynakları ve kalitesi.
 
Çok güzel olmuş elinize sağlık.

en popüler bcaalardan birisi olan Xtend'in aslında pek iyi olmadığını da burada görmüş olduk.

Benim asıl merak ettiğim kullanılan hammadde kaynakları ve kalitesi.


Hocam bu sporu ben daha öncede yazdığım gibi 5 yıl önce bıraktım, şimdi bu hafta pazar günü tekrar başlamayı düşünüyorum cardio ile. Yalnız supplement konusunda gördüğüm kadarıyla değişen bir şey pek yok.

Eğer bir ürün alır almaz pump etkisi yapıyor, biraz enerji veriyorsa başarılı sayılıyor. Bu hep böyledir. Bu forumdaki o dönemin ergenleri en iyi toz muscletech, Hardline bipro kullandım, bu kadar etki göremedim demesinin sebebi hep budur. Creatine var içeriğinde biraz kas sertleşiyor, öte yandan bipro da böyle bir durum söz konusu değil saf içerik olduğu için. Ki o dönem Hardline'ın sahibi Serhat Bey idi, bu forumda da takılıyordu hep diyordu bipro ham madde olarak TR'deki en iyi toz diye, ama adam inandıramadı gitti. Xtend'deki durumda sanıyorum bu. Ben hiç kullanmadım, ama bodybuilding yorumlarında okuduğum kadarıyla ürün güzel pump etkisi yapıyor. Ondan ötürü herkes tarafından yüksek puan ile oylanmış.

Şimdi hammade kalitesine gelirsek, listedeki ürünlerin hemen hemen hepsi yurtdışında isim yapmış ürünler. Bir ürün İngiltere'de Amerika'da satılıyor ve rağbet görüyorsa o ürünün hammadesini iyi kabul ediyorum ben.

Bigjoy Bcaa pro
Be Sports Storm

Bu iki ürün hakkında çok bir şey bulamadım. Bunların güvenilirliği konusunda şüphelerim var. Ama diğer markaları ben güvenilir görüyorum.

Yakın zamanda benzer bir tabloyu tablet aminoasitler için yapmayı düşünüyorum.

Saygılar.[DOUBLEPOST=1471001855][/DOUBLEPOST]
musclemeds decanate ve universal atomic de ekleyebilirisn listeye


Listenin son ve güncel hali.

Ekran Alıntısı.JPG
 
Son düzenleme:
Vay arkadaş bir yıl önce listeyi hazırlamışız. Ancak az önce gidip listede olmayan ürünü almışız.

Bugün Amerikan pasajına gittim Bcaa ve karnitin almak için. Ultimate 12000 Bcaa istiyordum bulamadım. Ben de Muscle Pharm Bcaa 3:1:2 aldım. Fiyatı uygundu baktım içerikte iyi onu tercih ettim.

Antrenman esnasında suya katıp tüketmeyi planlıyorum. Etkisini yazarım diyeceğim de komik olacak, Bcaa 'nın ne etkisini yazayım alıp içerim. Tadını yazarım :)
 
Ürünü 1.5 litrelik su içine iki ölçek atarak kullandım. Karpuz aromalıydi. 500 ml su ile karıştırın diyor, ben 1.5 litre ile karıştırdım, Ona rağmen suyu baya tatlandırdı. Antreman boyunca o suyu tükettim. Yani tadı baymıyor, ama öyle mükemmel de değil.

Öte yandan etkisine gelirsek, İlk antremanimdi full kardio yaptım. Resmen canım çıktı hiç yürümemek ve hareketsizlik beni bitirmiş.(Iyiki hardline carnitin matrix serum içip gittim) Her neyse akşam eve geldim yarın her yerim ağrır, bacaklarım hamlar dedim. Hiç bir şey olmadı. Gayet dinç uyandım sabah. Cuma kas çalışacağım yine hiç ağrım olmazsa ürün Benden geçer not alır.
 
Musclepharm'ın Bcaa'sını bitirmek üzereyim.

Bcaa'yı intra olarak antrenman içinde kullanıyorsanız en önemli parametrelerden biri de tadı. Mp artık baydı, karpuz aroması cidden yordu, içmek içimden gelmiyor. Aslında şu ara başka bir bcaa alıp musclepharm'ı özlemek istiyorum. Tamamen bitirmedne önce. Gerçi son kullanma tarihi de mayıs.

Sizden ricam kullandığınız bcaa'ları listede olsun olmasın özellikle tat olarak yorumlayabilir misiniz ? Yani tadı nasıl, içimi nasıl ? Tatlılığı nasıl vs. ?
 
optimum bcaa 5000 powder kullanıyorum .
tadı kötü diyor millet , ben de iyi demiyorum ama umursamıyorum.
bu benim ilk bcaa deneyimim. etkisi düşündüğümden çok daha iyi çıktı , çok memnunum.
tadı ne olursa olsun kutu biter bitmez aynısından tekrar alacağım.
 
Scı Mx diğerlerine göre arka planda kalan bir marka ama içerik ve performans olarak baya etkili bir ürün bence porsiyonda = 4.5 gr lösin ve 3.6 glutamine güzel oranlar lösin oranlarına biraz daha dikkat etmek lazım bi araştırmada okumuştum lösin tek başına alındığında bile bir bcaa etkisi yaratabiliyormuş.
 
Scı Mx diğerlerine göre arka planda kalan bir marka ama içerik ve performans olarak baya etkili bir ürün bence porsiyonda = 4.5 gr lösin ve 3.6 glutamine güzel oranlar lösin oranlarına biraz daha dikkat etmek lazım bi araştırmada okumuştum lösin tek başına alındığında bile bir bcaa etkisi yaratabiliyormuş.
Bende önümüzdeki günlerde lösin almayı düşünüyordum yakında ayrıntılı araştırmayı planlıyordum eğer tek başına alındığında bile böyle bir etki yapabiliyorsa lösinden devam edebilirim bulunurluğu da artsa süper olucak
 
@orfoz33 söylediğiniz ürün zaten aromasız. O ürünün tadının kötü olması normal çünkü tek başına içmek için üretilmiş bir supplement değil.

@Göki78izm hocam mesajımda da yazdığım gibi karpuzdan usanç geldi farklı bir şey denemek istiyorum, yine de not ettim teşekkürler.

@Gokkker86 içeriğini şimdi kontrol ettim öyle aman aman bir fark göremedim. 15 gr'a 9.6 gr bcaa düşüyor. Kesinlikle kötü değil, fakat intra ürünlere glutamin atmak yerine biraz elektrolit atsalar daha iyi olabilirmiş. Bir de şu anda benim için en önemli kriter tad. Zaten yazdım onu da tadı nasıl ? Lösin oranına o kadar takılmanıza gerek yok Hardline'ın 10gr mında 4.6 gr lösin var. Dediğim gibi içerik zaten ürünlerin arkasında var, internette var. Benim için önemli olan tad. İntra bcaa kullanıyorsanız tad çok önemli bir kriter. Çok çok önemli hatta :)
 
Back
Yukarı