Yulaf Pilavı

Konusu 'Yemek tarifleri' forumundadır ve calimocho tarafından 8 Kasım 2010 başlatılmıştır.

Watchers:
Başlığı izleyen kişi sayısı 1 user .
  1. calimocho
    Offline

    calimocho Üye

    Katılım:
    12 Kasım 2009
    Mesajlar:
    94
    Beğenileri:
    25
    Ödül Puanları:
    28
    Malzemeler: Zeytin yağı, biber salçası, pulbiber,karabiber, yulaf ezmesi, soğan, biber.
    Hazırlanışı: Bu pilavda pirinç ve bulgur yok yerine yulaf var. Soğanları küçük küçük doğrayın zeytinyağının içinde kavurun. Yulaf’ları suda iyice yıkayın beyazı(nişastası) gidene kadar. salçayı ve biberide koyun . Aynı pirinç pilavında olduğu gibi yapılacak. Yulaflarıda atıyoruz. Biraz kavurduktan sonra 1 su bardağı 1 su bardağı sıcak suda ekleyip demlensin. Ağzını kapadıktan sonra tuzunu atın istersenizde karabiber atabilirsiniz. 10-15 dakika sonra yiyebilirsiniz.
     
    burak9006 bunu beğendi.
  2. calimocho
    Offline

    calimocho Üye

    Katılım:
    12 Kasım 2009
    Mesajlar:
    94
    Beğenileri:
    25
    Ödül Puanları:
    28
    Deniyen yokmu hiç acaba 140 kişi bakmış...
     

Sayfayı Paylaş