Yemeklerin nasıl yapıldığını anlatırmısınız?

Konusu 'Geri Dönüşüm Kutusu' forumundadır ve RocKuN tarafından 21 Aralık 2012 başlatılmıştır.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
Watchers:
Başlığı izleyen üye sayısı: 3 üye.
  1. RocKuN
    Offline

    RocKuN Üye

    Katılım:
    10 Haziran 2011
    Mesajlar:
    198
    Beğenileri:
    44
    Ödül Puanları:
    38
    Merhaba..
    Öncelikle konunun kapatılmamasını umuyorum çünkü 5-6 saattir site içi ve google'da arıyorum bulamadım...

    Lapa pilav bugün 2 kere yaptım 2 sinide döktüm...
    Lapa pirinç pilavı,bulgur pilavı,makarna....(Hepsi yağsız tuzsuz)
    Bunların nasıl yapıldığını anlatabilirmisiniz...Öğrenci evindeyim sorularımı yanıtlayabilcek bir sizler varsınız..

    Ne kadar pirince ne kadar su..Ne kadar pişirme süresi...Ne kadar bekleme süresi..Ayrıntılı anlatırsanız sevinirim...Hem öğrenciyim para boşuna gidiyor döküyorum sürekli... kafa_duhduhkafa_
     
  2. dungean
    Offline

    dungean Üye

    Katılım:
    1 Temmuz 2010
    Mesajlar:
    629
    Beğenileri:
    242
    Ödül Puanları:
    73
    Cinsiyet:
    Bay
    Yer:
    İstanbul
    Örnek vermek gerekirse, yarım su bardağı pirince 1.5 su bardağı su (300 ml kadar) yeterli olacaktır. Pirinci ocağa koyduktan sonra, suyunu çekene kadar bekleyin. Lapanız hazır, afiyet olsun. :)
     
    RocKuN bunu beğendi.
  3. thetramp
    Offline

    thetramp Özel Üye

    Katılım:
    28 Kasım 2007
    Mesajlar:
    2.723
    Beğenileri:
    2.374
    Ödül Puanları:
    123
    Cinsiyet:
    Bay
    Meslek:
    Elektrik-elektronik mühendisi
    Yer:
    manisa
    Burası tariflerin paylaşıldığı bir bölüm, pilav nasıl yapılır gibi sorularınızın cevaplarını internetten temin edebilirsiniz.
     
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.

Sayfayı Paylaş