Tavuk Yemeği

Konusu 'Yemek tarifleri' forumundadır ve wolf tarafından 21 Haziran 2005 başlatılmıştır.

  1. wolf
    Offline

    wolf Üye

    Katılım:
    20 Haziran 2005
    Mesajlar:
    16
    Beğenileri:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Meslek:
    dış ticaret
    Yer:
    ist
    500 gr civarında tavuk
    1/2 paket mantar
    1/2 paket soya filizi

    mantarlar bir miktar suyun içine 1/2 çaybardağı limon suyu konularak haslanır.tavuklar kuşbaşı şeklide kesilerek mantar soya filizi ile birlikte çok çok az yağ ve 1 çay bardağı su ile kısık ateşte haşlanmaya bırakılır tencerenin kapağını kapalı tutun ki su buharlaşıp malzemeler yanmasın afiyet olsun
     
  2. Despo
    Offline

    Despo ADMIN Yönetici Admin

    Katılım:
    30 Mart 2004
    Mesajlar:
    7.962
    Beğenileri:
    6.063
    Ödül Puanları:
    123
    Cinsiyet:
    Bay
    Meslek:
    Serbest
    Yer:
    Danimarka
    Aciktim ya :D Tavuk deme bana!
     
  3. mixtape
    Offline

    mixtape Üye

    Katılım:
    13 Haziran 2005
    Mesajlar:
    87
    Beğenileri:
    3
    Ödül Puanları:
    0
    Meslek:
    öğrenci
    Yer:
    malatya
    tavuk yenegi

    tavuk yemegi soğanı biberi yada yeşil ne bulursan güzel kavur tavuğu üzerine at çeviir biraz yani tavuk pissin sonra domatesi koy isteğe göre kasar koy sonta hafif salça baharat süper ya
     
  4. gky
    Offline

    gky Üye

    Katılım:
    14 Şubat 2006
    Mesajlar:
    34
    Beğenileri:
    8
    Ödül Puanları:
    0
    Hocam ağzımın suyu aktı valla.. :lol:
     

Sayfayı Paylaş