MALZEMELER 5 adet kemiksiz tavuk göğüsü 1 baş kuru soğan 6 diş sarımsak İsteğe bağlı***** 1 fincan zeytinyağ tuz, karabiber, köfte baharı 2 dilim ekmek (bayat) yada galeta olabilir ufalanmış bir Rondo da tavuk göğüsleri kıyma haline getirilir. Daha sonra sırasıyla bayat 2 dilim ekmek de rondo da karıştırılır. İçine rendelenmiş soğan vede sarmısaklar da ilave edilir. Tuz , baharat ve de karabiber ilave edilir. 1 Fincan zeytinyağı da ilave edilir ve bütün karışım Rondoda iyice karıştırıldıkdan sonra köfte haline getirilir ve dinlendirildikden sonra teflon tavada çok az (yapışmayacak kadar) yağ ile kızartırılır. yada çok az yağlı tepsiye köfteler dizilerek fırına verilir ve afiyetle yenir
Güzel tarif sağolasın 5 tavuk göğsüde baya yeter . kasap tanıdıksa çektirebilirsinizde kıyma makinasında
Bizim evin yaninda bir tavuk restauranti var. gecen gun orda yedim tavuk koftesini gercekten lezzetli tavsiye ederim. evdede yapabilirsiniz.