Soslu tavuk gogusu tarifim

Konusu 'Yemek tarifleri' forumundadır ve UZİKONİGRASSE tarafından 13 Aralık 2016 başlatılmıştır.

Watchers:
Başlığı izleyen üye sayısı: 5 üye.
  1. UZİKONİGRASSE
    Offline

    UZİKONİGRASSE Üye

    Katılım:
    1 Ekim 2015
    Mesajlar:
    445
    Beğenileri:
    107
    Ödül Puanları:
    53
    Cinsiyet:
    Bay
    Merhaba arkadaslar.
    Yavan tavukdan sıkılanlar ara sira deneyebilir tadi cok guzel once tavuklari ince şekilde kesiyoruz tavaya dizecegimiz icin o bi kenarda dursun bi borcama legene vs biraz sut koyun ustune biraz zeytinyagi kekik salca veya domates sosu olabilir sonra birazda sogan suyu ekleyip karistirin tavuklar icinde 45 dk 1saat vs beklesin tavayi onceden biraz isitin sonra zeytinyagini surup pecete ile silin ardindan yuksek atese alip tavuklari yerlestirin arkasi hemen kizarinca diger tarafi cevirin orada kizarsin sonra atesi en kisiga alip 3 4 dkda bi cevirip pisirin ki ici sulu kalsin disi pissin muazzam.bi tat oluyor kesinlikle oneririm IMG-20161213-WA0030.jpeg IMG-20161213-WA0036.jpeg
     
    massacrewin, 2pacist, Blues_harmonica ve diğer 2 kişi bunu beğendi.
  2. cephalus
    Offline

    cephalus Üye

    Katılım:
    25 Kasım 2009
    Mesajlar:
    15
    Beğenileri:
    0
    Ödül Puanları:
    11
    tesekkürler
     
  3. UZİKONİGRASSE
    Offline

    UZİKONİGRASSE Üye

    Katılım:
    1 Ekim 2015
    Mesajlar:
    445
    Beğenileri:
    107
    Ödül Puanları:
    53
    Cinsiyet:
    Bay
    Afiyet olsun :)
     
  4. hakuk
    Offline

    hakuk Üye

    Katılım:
    21 Temmuz 2015
    Mesajlar:
    66
    Beğenileri:
    28
    Ödül Puanları:
    28
    Cinsiyet:
    Bay
    Yer:
    İstanbul
    içi pamuk kadar yumuşak oluyormu.
    yine de sert oluyorsa başka marinasyon önerilerim var.
     
  5. UZİKONİGRASSE
    Offline

    UZİKONİGRASSE Üye

    Katılım:
    1 Ekim 2015
    Mesajlar:
    445
    Beğenileri:
    107
    Ödül Puanları:
    53
    Cinsiyet:
    Bay
    Evet yumuşak oluyor ama sicakken tuketmek lazim
     
  6. Blues_harmonica
    Offline

    Blues_harmonica Üye

    Katılım:
    28 Ocak 2015
    Mesajlar:
    40
    Beğenileri:
    20
    Ödül Puanları:
    18
    Cinsiyet:
    Bay
    15 dk önce görsem böyle kuru kuru pişirmezdim :) güzel tarif
     
  7. UZİKONİGRASSE
    Offline

    UZİKONİGRASSE Üye

    Katılım:
    1 Ekim 2015
    Mesajlar:
    445
    Beğenileri:
    107
    Ödül Puanları:
    53
    Cinsiyet:
    Bay
    B
    Bir dahaki sefere artik :)
     
    Blues_harmonica bunu beğendi.
  8. freeletics
    Offline

    freeletics Üye

    Katılım:
    30 Eylül 2015
    Mesajlar:
    203
    Beğenileri:
    77
    Ödül Puanları:
    38
    Guzel tarif, goruntu de bomba.. sadece yag neden siliniyor onu anlamadim, gerci bu konuda bir baslik acmayi dusunuyorum

    Sent from my Nexus 9 using Tapatalk
     
  9. UZİKONİGRASSE
    Offline

    UZİKONİGRASSE Üye

    Katılım:
    1 Ekim 2015
    Mesajlar:
    445
    Beğenileri:
    107
    Ödül Puanları:
    53
    Cinsiyet:
    Bay
    Amac az yag kullanmak oda tavada etin yanmasini onluyor tat vs amacla degil bunu tost makinasinda da yapabilirsiniz bitane yagli kagit pisirme kaginin arasina bunlari koyun tostu basin daha kolay
     

Sayfayı Paylaş