benım onerımde su barı katı yapın ve cıkolata kaplayın nasılmı solekı
barı yaptık katı bır sekılde ve etrafını yulaf ununa buluyorus ıyıce kı yapısmasın bıyere ( yada suda oluyor buzluga atın bekleyın bıtaz 20 dk kadar yarı donmus oluyor alın ole kaplayın ole daha kolay olur )
sonra cıkolatayı benım tercıhım bıtter olan erıtıtyoruz ama sakın sut falan koymayın normal erıtın bermarı usulu ve barın bır tarafını az az dokerek kaplayın bıraz bekleyın cıkolata donsun dıger tarafı cevırın orayıda kaplayın barınız ahzır
hem cıkolata kaplı tadıda guzel hemde asla dagılmıyor cunku cıkolata dondu ve sertlestı
aslında en guzelı yulafı arttırmak ve proteın -karbo oranını 1-4 yapmak yanı 1 olcek proteın 4 olcek yulaf ama bunun bır o0lcegı yulaf unu
daha kıtır bır bar ıcınse yulaf ezmesı yanında bır olcekte buday ezmesı konabılır cok da guzel olur
yumrtaya gerek yok bence
sutde gereksız ama sut tozu konabılır cok da guzel olur hem besın degerlerı artar hemde katılıgı artar . yagsız sut tozu ıyı ıs gorur
fıstık ezmesı yerıne fındık ezmesıde guzel olur hemde daha kıtır bır bar olur
proteın tozu secımın gelınce bence bar cıkolatalı da olsa az bır mıktar vanılyalı toz konması ıyı yapıyor tadını solekı
dıyelım 4 bar yapıcaz ve 4 olcek toz koycaz bunun 3 olcegı cıkolatlı olsun dıgerı ıse ya muzlu yada vanılyalı
benım evde yaptıgıö en guzel bar cıleklı olan . muzluda oldukca harıka oluyor
Son düzenleme: 13 Ocak 2012