6 Kişilik Malzemeler + 400 gram bonfile + 8 adet arpacık soğanı + 2 adet kabak + 2 adet havuç + 2 çorba kaşığı zeytinyağı + 1 çorba kaşığı tereyağı + 1 limonun suyu + 2 adet kırmızı biber + 2 adet portakal + Tuz Hazırlanışı: Tereyağını bir tavada eritin. Sıvıyağı ilave edip bir tahta kaşıkla karıştırın. Bonfileyi tavaya alıp kısık ateşte hafifçe kavurun. Arpacık soğanlarını ilave edin. Ufak ufak doğradığınız kabak ve havuçları da ilave ettikten sonra biraz daha kavurun. En son kırmızıbiberleri, portakal dilimlerini, limon suyunu ve tuzu da ilave edin ve kısık ateşte kaynamaya bırakın. Piştikten sonra ocaktan alın ve servis yapın.