Kinoa Yapılışı

Konusu 'Yemek tarifleri' forumundadır ve Bodyyci tarafından 15 Mayıs 2016 başlatılmıştır.

Watchers:
Başlığı izleyen üye sayısı: 2 üye.
  1. Bodyyci
    Offline

    Bodyyci Üye

    Katılım:
    8 Ağustos 2013
    Mesajlar:
    422
    Beğenileri:
    50
    Ödül Puanları:
    38
    Yer:
    İstanbul
    Merhabalar ilk defa KİNOA aldım .. ( ÖDEM ATICI olduğunu söylediler ? )

    Kinoa yapılışı nasıl olur arkadaşlar ? Nasıl yapcaz bide lezzetli hale getirmek için nasıl önerirsiniz ?

    Şimdiden çok teşekkürler
     
  2. marsfield
    Offline

    marsfield Üye

    Katılım:
    8 Şubat 2010
    Mesajlar:
    293
    Beğenileri:
    124
    Ödül Puanları:
    53
    pilav yapar gibi yarim bardak kinoa icin 1 bardak su koy suyunu cekene kadar pisir. istege gore veya makro degerlerine gore uzerine piserken salca ekleyebilirsin veya pistikten sonra zeytinyag koyabilirsin. ben kinoa nin tadini bosken de seviyorum.
    odem den kurtulmak icin daha fazla su ic ve tuzu azalt.
     
    Bodyyci bunu beğendi.
  3. Bodyyci
    Offline

    Bodyyci Üye

    Katılım:
    8 Ağustos 2013
    Mesajlar:
    422
    Beğenileri:
    50
    Ödül Puanları:
    38
    Yer:
    İstanbul
    Boşken de çok lezzetliymiş gerçekten .. Ne zamanlar tüketmeliyiz spor öncesi sonrası ?
     
    Son düzenleme: 16 Mayıs 2016
  4. marsfield
    Offline

    marsfield Üye

    Katılım:
    8 Şubat 2010
    Mesajlar:
    293
    Beğenileri:
    124
    Ödül Puanları:
    53
    bunun spor oncesi veya sonrasi diye bir kurali yok. oglen veya aksam protein in yaninda yedigin karbonhidrat olarak dusun.
     
    Bodyyci bunu beğendi.
  5. Bodyyci
    Offline

    Bodyyci Üye

    Katılım:
    8 Ağustos 2013
    Mesajlar:
    422
    Beğenileri:
    50
    Ödül Puanları:
    38
    Yer:
    İstanbul
    Anladım çok teşekkürler ...
     

Sayfayı Paylaş