Kırmızı et haşlama

Konusu 'Geri Dönüşüm Kutusu' forumundadır ve lejyonerx tarafından 24 Aralık 2012 başlatılmıştır.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
Watchers:
Başlığı izleyen üye sayısı: 3 üye.
  1. lejyonerx
    Offline

    lejyonerx Üye

    Katılım:
    15 Ocak 2010
    Mesajlar:
    21
    Beğenileri:
    3
    Ödül Puanları:
    0
    Merhaba. Dün marketten kırmızı et aldım dana döş olması lazım. Sağlıklı olsun besin değerini de korsun dedim ve haşlamaya karar verdim. Suda biraz beklettim kan dışarı çıksın diye. Sonra su koydum tavaya ısındı biraz, etleri de üstüne attım. Etler biraz kanlı kaldı. Tadı zaten felaketti. Etin suyunu da süzdüm zaten. Şimdi bir daha böyle bir fiyasko yaşamamak için ne yapmam lazım? Etin besin değerlerinin korunması 1. önceliğim, bunu da eklemek isterim.
     
  2. muratcan.biceps
    Offline

    muratcan.biceps Üye

    Katılım:
    27 Haziran 2012
    Mesajlar:
    1.161
    Beğenileri:
    540
    Ödül Puanları:
    93
    etleri kanlı almamaya çalış.bence eti öğlen yemelisin.iyice pişerken kekik ilave edebilirsin.aromasını kıracaktır.
     
  3. thetramp
    Offline

    thetramp Özel Üye

    Katılım:
    28 Kasım 2007
    Mesajlar:
    2.723
    Beğenileri:
    2.374
    Ödül Puanları:
    123
    Cinsiyet:
    Bay
    Meslek:
    Elektrik-elektronik mühendisi
    Yer:
    manisa
    Bu bölüm soru sorma amaçlı değil açıklamasından da anlaşılacağı üzere 'iyi tarifler buraya' .
     
    muratcan.biceps bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.

Sayfayı Paylaş