Firinda Omlet

Konusu 'Yemek tarifleri' forumundadır ve FREELEO tarafından 29 Ocak 2008 başlatılmıştır.

Watchers:
Başlığı izleyen üye sayısı: 3 üye.
  1. FREELEO
    Offline

    FREELEO Üye

    Katılım:
    23 Ocak 2008
    Mesajlar:
    94
    Beğenileri:
    28
    Ödül Puanları:
    28
    Meslek:
    ozgur
    Yer:
    BALIKESİR/BURHANİYE
    [​IMG] Malzemeler
    1 Kg Pazı veya Ispanak
    1 Soğan
    2 Yumurta
    2 Su Bardağı Lor Peyniri
    1/2 Su Bardağı Light süt
    5 Çorba Kaşığı Galeta Unu
    1/2 Su Bardağı Süt
    Tuz, Karabiber


    Yemeğin Tarifi
    Pazı yapraklarını yıkayıp süzün ve ıri iri kıyın. Soğanı ince doğrayıp teflon tavada biraz çevirin. Pazıyı ekleyip tuz serpin ve orta ateşte devamlı karıştırarak diri kıvamda pişirin. Ilınmaya bırakın.
    Fırını 80 dereceye ayarlayın.Peyniri yarım su bardağı sütle karıştırın. Çırpılmış yumurta, pazı, tuz ve karabiber ekleyip harmanlayın.
    24 cm çapında kalıbı yağlı kağıtla döşeyin. Karışımı döküp üzerine galeta unu serpin. Fırına verip 1 saat pişirin. 10 dakika dinlendirip kalıptan çıkarın ve servis yapın.
     
    snickers bunu beğendi.
  2. arachnocampa
    Offline

    arachnocampa Üye

    Katılım:
    22 Eylül 2006
    Mesajlar:
    2
    Beğenileri:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    cok lezzetli gorunuyor. deneyeyim umarım beceririm :D
     
  3. smltncr
    Offline

    smltncr Yeni Üye

    Katılım:
    6 Kasım 2008
    Mesajlar:
    576
    Beğenileri:
    214
    Ödül Puanları:
    0
    Yer:
    Denizli
    yumurtayı 2tam yumurta 2 yumurta akı yapsak nasıl olur...
     

Sayfayı Paylaş