Buğday ve Yulaf Ruşeymi kullanan varmi?

Konusu 'Marka Marka Besin Değerleri' forumundadır ve nu7i tarafından 11 Haziran 2014 başlatılmıştır.

Watchers:
Başlığı izleyen üye sayısı: 4 üye.
  1. nu7i
    Offline

    nu7i Üye

    Katılım:
    12 Mayıs 2014
    Mesajlar:
    7
    Beğenileri:
    2
    Ödül Puanları:
    3
    Cinsiyet:
    Bay
    Meslek:
    Öğrenci
    Yer:
    Eskişehir
    IMG_20140611_131245-1.jpg IMG_20140611_131307-1.jpg Küçük bir ilçede yaşadiğim için her ürün her markette yok eti lifalif ararken buğday ve yulaf ruşeymi diye bir ürüne rastladim besin değerleri beni şaşirtti ama sizlere sormadan kullanmak istemedim kullananlar varsa veya zararli olduğunu söyleyenler varsa yardimci olurlarsa sevinirim.
     
    Son düzenleme: 11 Haziran 2014
    Taarruz bunu beğendi.
  2. Brachii
    Offline

    Brachii Üye

    Katılım:
    22 Aralık 2013
    Mesajlar:
    50
    Beğenileri:
    24
    Ödül Puanları:
    18
    Cinsiyet:
    Bay
    Meslek:
    Öğrenci
    Yer:
    Antalya
    Fiyatı ve gramajı ne kadar. Bide sütle mi tüketiliyor tüketimi nasıl. Bu arada şeker oranı yüksek geldi bana göre
     
  3. nu7i
    Offline

    nu7i Üye

    Katılım:
    12 Mayıs 2014
    Mesajlar:
    7
    Beğenileri:
    2
    Ödül Puanları:
    3
    Cinsiyet:
    Bay
    Meslek:
    Öğrenci
    Yer:
    Eskişehir
    Resimler buğday ruşeymi 250 gr paket fiyati 4.75
    Bencede şeker orani yüksek. Süte kariştirilip tüketiliyormuş ama ben daha denemedim :)
     
  4. Brachii
    Offline

    Brachii Üye

    Katılım:
    22 Aralık 2013
    Mesajlar:
    50
    Beğenileri:
    24
    Ödül Puanları:
    18
    Cinsiyet:
    Bay
    Meslek:
    Öğrenci
    Yer:
    Antalya
    Fiyat yüksek baya ya eti lifalif daha iyidir.Markette bulamıyorsan migros sanal marketten sipariş verebilirsin
     
    nu7i bunu beğendi.
  5. nu7i
    Offline

    nu7i Üye

    Katılım:
    12 Mayıs 2014
    Mesajlar:
    7
    Beğenileri:
    2
    Ödül Puanları:
    3
    Cinsiyet:
    Bay
    Meslek:
    Öğrenci
    Yer:
    Eskişehir
    Araştiriyorum bulamassam öyle yapicam
     
  6. Taarruz
    Offline

    Taarruz Üye

    Katılım:
    8 Nisan 2014
    Mesajlar:
    116
    Beğenileri:
    54
    Ödül Puanları:
    38
    Cinsiyet:
    Bay
    Şeker yüksek ve fiyatı da pahalı 500 gr lifalif neredeyse aynı fiyat. Lifalif bulsan daha iyi ama şart değil doğalsan falan gibi firmaların da var yulaf ezmeleri, doğal olsun katkı olmasın yeter.
     
    nu7i bunu beğendi.
  7. nu7i
    Offline

    nu7i Üye

    Katılım:
    12 Mayıs 2014
    Mesajlar:
    7
    Beğenileri:
    2
    Ödül Puanları:
    3
    Cinsiyet:
    Bay
    Meslek:
    Öğrenci
    Yer:
    Eskişehir
    Herşeyde doğal olmasina dikkat ediyorum zaten. Lifalif buldum hatta depoladim ilk başta tadi hoşuma gitmedi ama artik onsuz yapamam :)
     
  8. berketuran1
    Offline

    berketuran1 Üye

    Katılım:
    15 Mart 2014
    Mesajlar:
    22
    Beğenileri:
    6
    Ödül Puanları:
    3
    Ben

    Bugday ruseymi
    Yulaf ezmesi
    Cavdar ezmesi
    Yulaf kepegi
    Bugday kepegi

    Kullaniyorum
     
  9. ibrahim7886
    Offline

    ibrahim7886 Üye

    Katılım:
    3 Haziran 2013
    Mesajlar:
    4
    Beğenileri:
    0
    Ödül Puanları:
    11
    Cinsiyet:
    Bay
    Meslek:
    ögrenci
    Yer:
    kırklareli
    ben kullanıyorumyoğurt.sut.çorba ve daha bir çok şey ile kullanılabiliyor
     
  10. elite35
    Offline

    elite35 Üye

    Katılım:
    11 Temmuz 2013
    Mesajlar:
    949
    Beğenileri:
    512
    Ödül Puanları:
    103
    Cinsiyet:
    Bay
    Yer:
    İzmir
    Buğday Ruşeymi kullanıyorum ama bunu bir kerede 50-100 gr yemek mantıklı değil.
    Ben yulaf ezmesiyle karıştırıyorum tadı güzel olduğundan yulafı da yenilebilir hale getiriyor. 1-2 yemek kaşığı atıyorum.
     

Sayfayı Paylaş