Buğday LİFİ

Konusu 'Geri Dönüşüm Kutusu' forumundadır ve sibadiruf tarafından 5 Aralık 2012 başlatılmıştır.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
Watchers:
Başlığı izleyen kişi sayısı 1 user .
  1. sibadiruf
    Offline

    sibadiruf Üye

    Katılım:
    28 Mayıs 2009
    Mesajlar:
    34
    Beğenileri:
    2
    Ödül Puanları:
    18
    Arkadaşlar merhaba ben günlük beslenmemde fazla lifli yiyecekler tüketemiyorum.Yulaf ezmesinide pek yiyemiyorum. Bu yuzden buğday lifi satan bir yer buldum. Acaba alıp yogurda veya meyve suyuna katarak tüketirsem zararı olur mu? Sitedeki bilgiler şu şekilde

    Buğday Lifi Kullanımı:

    Yüksek su kaldırma kapasitesi nedeniyle, besinlerde kalori düşürme amacıyla kullanılır.

    İnsan vücudu için gerekli lifi karşılamak için kullanılır.

    Et ürünlerine katılır.

    Kraker, gofret ve dondurma külahı gibi ürünlerde kırılmayı azaltmak için kullanılır.

    Diyabet ve hiperkolesterolemi hastalarının tedavisinde kullanılır.

    Mide rahatsızlıkları olanlarda kullanımına dikkat etmek gerekebilir.


    Buğday Lifi Faydaları:

    Bağırsak hareketlerinin düzenlenmesinde etkilidir.

    Midede su ile şişerek tokluk sağlar.

    Zayıflama diyetlerinde kullanımı etkilidir.

    Kan şekeri ve kolestrolün kana geçişini yavaşlatır.

    Kabızlık durumunda kullanılır.

    Tok tutma özelliği diğer liflere göre daha fazladır.

    Şimdiden teşekkürler.
     
  2. brhmcr
    Online

    brhmcr Guest

    Değerli üyemiz;

    Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

    Konu kilitleme sebepleri;

    - Daha önce benzer bir konu açılmıştır
    Lütfen arama yapmadan konu açmayınız.

    Link : http://www.bodyforumtr.com/vbforum/bu-day-ru-eymi-t15783.html?t=15783

    Arama Kelimeleri :

    Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız

    Anlayışınız için teşekkür ederiz.

    Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi
     
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.

Sayfayı Paylaş