üzümlü lapa (kendi icadım)

Konusu 'Yemek tarifleri' forumundadır ve BiKey tarafından 17 Temmuz 2011 başlatılmıştır.

Watchers:
Başlığı izleyen üye sayısı: 3 üye.
  1. BiKey
    Offline

    BiKey Üye

    Katılım:
    10 Mayıs 2011
    Mesajlar:
    17
    Beğenileri:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Bu yemek benim icadımdır, patnetini almayı düşünüyorum ama sizlerle de paylaşmadan edemedim kıymetinizi bilin :D
    (şaka şaka basit bi tarif ama yemesi çok güzel oluyor)

    malzemeler:
    pirinç
    çekirdeksiz üzüm

    pirinç lapası yapılır
    çekirdeksiz üzümle karıştırılıp kaşık kaşık yenilir..

    afiyet olsun
     
  2. Alfamatador
    Offline

    Alfamatador Üye

    Katılım:
    31 Ağustos 2010
    Mesajlar:
    160
    Beğenileri:
    70
    Ödül Puanları:
    38
    Gerçekten yapması maharet gerektiren bir tarifmiş :)
     
  3. LastExile
    Offline

    LastExile Üye

    Katılım:
    28 Şubat 2010
    Mesajlar:
    21
    Beğenileri:
    4
    Ödül Puanları:
    0
    Meslek:
    Öğrenci
    Yer:
    Türkiye - Adana
    Üstün aşcılık yetenekleri olmayanların deneyemeyecegi bir tarif :D yapması zor :D

    Denicem ama becerebilirmiyim bilmiyorum :D
     
  4. BiKey
    Offline

    BiKey Üye

    Katılım:
    10 Mayıs 2011
    Mesajlar:
    17
    Beğenileri:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Dediğiniz gibi zor yapılıyo ama uğraşınıza değiyo..
     
  5. moothy
    Offline

    moothy Üye

    Katılım:
    18 Temmuz 2011
    Mesajlar:
    1.724
    Beğenileri:
    1.307
    Ödül Puanları:
    123
    BiKey

    arkadaşlar ironi yapmışlar bence :)
     
    LastExile ve Alfamatador bunu beğendi.

Sayfayı Paylaş