Ön bacakta şiddetli ağrı

Konusu 'Sağlık & Sakatlanma' forumundadır ve redlion999 tarafından 14 Aralık 2012 başlatılmıştır.

Watchers:
Başlığı izleyen kişi sayısı 1 user .
  1. redlion999
    Offline

    redlion999 Üye

    Katılım:
    14 Şubat 2011
    Mesajlar:
    39
    Beğenileri:
    5
    Ödül Puanları:
    18
    Arkadaşlar salona 1 sene civarı aralıklarla da olsa gittim şuanda gidiyorum.. Kilom fazla boy 170 kilo 85 yaş 22.. Bana hep cardio önerdiler ve yaparken ön bacağımda koşmaya başladığım yada yüksek tempo yürüdüğüm anda başlayan bir ağrım var.. Hamlıktan vs diye pek önemsemedim ancak bir türlü geçmiyor.. 8-10km hızda 5dk koşmak işkencelerin en büyüğü gibi geliyor.. Sonrasında yürüyüşe devam etsem bile bir türlü geçmiyor durup dinlenmem gerekli.. Kondisyonumun yeteceğini biliyorum ancak herseferinde bu sebepten durmam gerekiyor..

    Baktığımda bu sadece sporda değil hayatımın heryerinde sıkıntı.. Yürüyüş yaparken, denizde yüzerken her türlü aktivite de bacaklarım ağrıyor(genelde bir bacağım daha fazla ağrıyor) ve inanın yaşam kalitesini gerçekten bozuyor..

    [​IMG]

    ağrıyan kas oradaki Tibialis Anterior büyük ihtimalle belki oraya yakın bir tendon da olabilir.. Bunun sebebi nedir yanlış ayakkabı seçimi diye yeniş ayakkabı aldım koşu stilime baktım yok geçmiyor.. Var mıdır bunu yaşamış birileri? Bunun için istanbul anadolu yakasında gidebileceğim düzgün bir hastane yada doktor varmıdır?
     
  2. brhmcr
    Online

    brhmcr Guest

    Ortopediye gozukmenizde yarar var. Kemik agrisi mi kas agrisi mi once onu cozmek gerekiyor. Bir donem boyle sikintim olmustu. Doktor "stres kirigi" teshisi koymustu.
     

Sayfayı Paylaş