Yurtdışından Supplement Getirtmek.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan acem
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

acem

Üye
"yurtdışı" ve "yurtdışından" anahtar kelimelerini forumda arattım ama hiç sonuç çıkmayınca sormaya karar verdim.

YUrtdışından, internet üzerinden hiç supplement siparişi verdiniz mi? Ben gümrükte takılıyor diye biliyorum. Bireylerin yurtdışından supplement getirtmesinin yasak olduğunu sadece şirketlerin ithal edebildiğini duymuştum. Bu ne kadar doğru? BU konudaki bilgi ve deneyimlerinizi paylaşır mısınız?

keşke daha fazla arama yapsaydın :) konun kilitlenecek

yurtdışından besin takviyesi ve kozmetik alışveriş bir genelgeyle yasaklandı, sonrasında dava mavalar açıldı, protesto edildi vs bi sonuç çıkmadı akp ve başbakanlık a mail attım fırsatçı ithalatçı firmaların ekmeğine yağ sürüyosunuz felan filan hatta bu forumda kampanya başlatmak istedim ama bu forumun yetkililerinden bazıları sert çıktılar. meğerse onlarda supplement satıcısıymış :D

bizim besin takviyelerini yasaklatan 3-5 tane firma var, onlar lobi yaptılar. hardline, farmatek, ******** filan diğer ithalatçılarda vardır muhtemelen içlerinde...

kozmetikte işler dahada derindir, daha pahalı markalar, daha yüksek kar marjları vs kozmetikte asla çözüm olmaz muhtemelen

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı