yurtdışından dönüşte supplement sokulabiliyor mu?

Yakın zamanda yurtdışına çıkıp geleceğim de benim merak ettiğim yeni yasayla kargoyla getiremiyoruz ama valizimizde getirmek de mi yasak?bilgilendirebilecek biri varsa sevinirim sonra günrüğe kaptırmak istemiyorum o kadar şeyi.

Almanyadan protein tozu getittiren tanıdıklarım var ama sorun olurmu bilmiyorum

Bakalım artık zaten valizim çok hafif dymatize elite in 4,5 kg olanı 100 dolar türkiyeye göre oldukça uygun.artık hayırlısı geçirirler umarım.

Eger ucaktan iniste gumruk memurunun kontrol etmesi gereken %1 in icindeki sansliysan, beyefendi buyurun der ve valizi actirir. O zaman cope giderler ama riski cok az.

Gümrük sıkıntısı ticari amaç veya kullanım amacı olarak ayrılmaktadır. Bir ürün buna içki sigara vs de dahil kişinin kullanım limitinin üstüne çıkmıyor ise sorun olmamaktadır.

Örnek gelirken 4-5 kutu nox , 1-2 kutu whey , 3-4 amino bir kaç küçük vitamin vs alırsan ve tek gelirsen sıkıntı olmaz. Kendin için kullanacaksan da paketlerini açarsın o zaman geçirilmeme gibi bir durum yok. Eğer açık ürünlerede sıkıntı çıkartırlarsa gümrük polisine başvur geçiremessin diyen memur hakkında dava aç yani yasal hakkındır.

Ben bir çok kez getirdim kendim hiç bir sorun olmadı. Bi protein tozu, bir amino asit vesaire getirebilir. Fazla sayıda getirilirse göze batabilir ama valizin içinde olacaksa hiç bir sıkıntı olmaz.

Arkadaşımın kız arkadaşı work and traveldan donerken bize 3 kutu jack3d advanced vitaminiydi bilmemnesiydi getirdi bi sıkıntı olmadı ama hep hacmen küçük şeyleri tercih ettik

3karton sigara sokmuştuk.

hiçbir sikinti olmuyor arkadasım yeni syntax 6 isolate getirttim 2 kutu amerikadan türkiyede 258 tl ye satısa cıkmıs ben iki kutusuna 90 dolar verdim

İngilitere dönüşünde toplamda 15-16 parça ürün getirdim. Genel olarak boyut olarak küçük şeylerdi, konsantre nox, amino, creatin gibi. Valizinizi aldıktan sonra orda bir xray cihazı var. Ama kimsenin valizini cihaza koymadılar. Yani ben 100lerce ürünle de girebilirdim.

Back
Yukarı