yumruk makinelerinde kac vuruyorsunuz

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan acc123
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

yumruk makinasında en fazla kac vurdunuz (3 tane vurus yapılanlarda ) sadece birtnesn

• Total voters
    34
  • Poll closed .

acc123

Üye
herkesin bildigi gibi yumruk gucunu olcen makinalar var benim bahsettigim makinalar 3 lu yumruk isteyenler yani 3 tane vuruyorsun topluyor bunlardan sadece tekinde en fazla kac vurdunuz

Aynısından gittiğim bi yerde vardı.Max 1000 paun vardı, rekorda bi boksöründü (970 paun falan :D).Maximum 837 falan vurmuştum.Ne kadar vurursam vurayım topa elimi tam oturtturamadım :D

'

oda guzel bide o makinalarda soyle bi sorun var 1.yi vuruyosun mabartılı skor veriyor ikiniciyi vuruyossun yine oyle ama sonuncuyu mutlaka ve mutlaka az veriyor :)

Ben üçündede yaklaşık puanlar elde ediyordum ama blmiyorum.Diğer makinelerde de denedin mi peki?

'

bizim burda bitek bunlar var :)

14 yaşındayken (2 sene önce) bi yumrul makinesinde 950 vurmuştum resmi hala durur :D benden 10-15 yaş büyük adamlar 750-850 arası vuruyodu :)

'

tek vurustan bahsediyorum siz toplamları yazmsıınız o maina maksimum 999 alır tek vuruta o da onu dunya capında basaarabilen yok

olum o saçma makinalara inanmayın neymiş efendim 10 15 yaş büyüklerden çok vuruyomuşum boksör kadar vuruyomuşum uydurmayın bıyerlenerinizden o makinalarda şans topu gibi bişeydir xd

olum o saçma makinalara inanmayın neymiş efendim 10 15 yaş büyüklerden çok vuruyomuşum boksör kadar vuruyomuşum uydurmayın bıyerlenerinizden o makinalarda şans topu gibi bişeydir xd

Sen Önce Seviyeli Konuşmayı Denesen Nasıl Olur?

Back
Yukarı