Youtube kendi kendine pencere açıyor yardım lütfen !

arkadaşlar direk anlatayım pc'de herhangi birşey yaparken youtube "adidas by stella mccartney " adlı bir videosunu yeni pencere de açıyor bunun nedeni herhangi bir virüs olabilir mi trojan falan mı yedim acaba aynı sorunu yaşayanlar veya hakkında bilgisi olanlar yardım ederlerse sevinirim bir pencere için de format atmak pek mantıklı gelmiyor bilemiyorum..

teşekkürler

Chrome veya mozilla tarzı tarayıcılar kullanıyorsan bazen videoları pop-up olarak görüyor, farklı bir sayfada açıyor.
Ama herşey için böyleyse seçeneklere biraz göz at.

ben mozilla kullanıyorum ama zaten sık da olmuyor çok nadir ve explorer sayfasından açıyor nedense

aynı sorun bendede var youtube downloeder kurduktan sonra olustu bende choreme kullanıyorum ama arada exp sapıtıyor çözümü bulursak burada paylasalım

antivirüs taramasında birşey çıkmıyor sanırım arkadaşınkide aynı pencere eng gelince oda zaten diğer tarayıcıları kullanırken açılıyor bu adidas reklamı

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 13:25 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 13:00 ----------

önce sistem geri yüklemeyi kapat.

sonra şu klasörlerde ne var ne yoksa hepsini sil.

C:\Documents and Settings\Kullanıcı Adı\Cookies

C:\Documents and Settings\Kullanıcı Adı\Local Settings\Temporary Internet Files

ardından da tüm bilgisayarı bir anti virüs programı (kaspersky/eset) ile tara

çalıştır a msconfig yaz açılan pencerede başlatma başlığı altında taskbar işaretliyse işareti kaldır

http://www.tamindir.com/girilmez-beta/ bu programı indir kur açılmasını istemediğin siteyi yaz

çesitli sitelerden bulabildiğim bilgiler bunlar sanırım bunlardan biri olur

Back
Yukarı