Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Fotoya göre yapabileceğiniz kas gurupları hakkındaki yorumlarınızı iyi kötü bekliyorum arkadaşlar. 1. Ay Tamamlandı Evde Çalışıyorum 50Kg Dambıl Set İle Şuan 20kg ile çalışıyorum.
Daha sağlıklı yorumlar alabilmen için her yönden çekilmiş fotoğraflar koymalısın. Aksi taktirde yönetim tarafından konun kilitlenebilir veya çok az yorum alırsın...
Fotoğrafına gelecek olursak ;1 ayda pek bir değişim beklememek gerek. İlk aylar vücudun ısınması için hafif kilolarla yapılan idmanlarla çalışılır.
İlk aylarda biraz da olsa toparlanma olur ; ancak gözle bakıldığında direk fark edilecek kadar olmaz. Sana tavsiyem , olabildiğince iyi idman yap , iyi beslenmeye çalış ve iyi dinlen
Unutma bu spor , sabır ve disiplin işidir ,
Spor hayatında başarılar ...
Değerli üyemiz;
Başlığınız kilitlenip kapatılmıştır.
Kilitlenme Sebepleri :
- Zorunlu pozlar eklenmemiştir.
- Zorunlu Pozlardan eksik olanlar vardır.
- Eklenen resimler resim ekleme kurallarına uygun değildir.
- Hakkınızda gerekli bilgiler verilmemiştir.
Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum resim ekleme kurallarını okuyunuz. Resim ekleme kurallarını okumak için buraya tıklayınız