yeniyim ve streoid kullanacağım

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan red0x
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

red0x

Üye
öncelikle herkese merhaba arkadaşlar. bu sporu geçen sene yani 2011 de 8 ay yaptım ve sonra bıraktım. yaklaşık 5 ay yapmadım, fit vucudum gitti ve yerine göbekli yağlı bi vucut geldi. bıraktığım süreçte bazı anti depresanlar kullandım ve 3 ayda yaklaşık 10 kilo aldım. anti depresan kullanmaya devam ediyorum.

fotoğraflarım bunlar arkadaşlar. bazı sporcu arkadaşlarım bana kızacaklar belki ama ben kısa zamanda güzel bir vucut sahibi olmak istiyorum. eski formumu yakalamak ve üzerine bişeyler koymak istiyorum.

elimde olan streoid testosterone propionate ve bunun yanında primobolan depot alacağım.

diyete girdim. bu fotoğraflar yaklaşık 3 hafta önce çekildi ve ben o sıralar 72 kiloydum. şu anda 68 kiloyum. kilo veriyorum ama kaslardan da gidiyor bunun farkındayım, bunun da yanlış olduğunu söyleyeceksiniz, farkındayım.

şimdi sizlere sorum arkadaşlar. streoidleri kullanmaya hemen başlayayım mı yoksa kilo verip karın kaslarım belli olduktan sonra mı küre başlayayım?

teşekkür ederim, kolay gelsin.

Eklentiler

• IMG_8791.jpg
    IMG_8791.jpg
    336,9 KB · Görüntüleme: 412
  • IMG_8794.jpg
    IMG_8794.jpg
    389 KB · Görüntüleme: 408
  • IMG_8795.jpg
    IMG_8795.jpg
    429 KB · Görüntüleme: 405
steroide hemen baslama baslayacaksan eğer bir 6-9 ay gecısn bence simdi kullanırsan bıraktın anda balon gibi sönersin steroide verıgın paraya yazık birde etrefata cakma steroidler var dikkatlı ol ilk kurun
testeron enathe boldenon kullan kullanıcaksan
diablon anaboll wistroldan uzak dur
bence kullanma daha sporda yenınsın benım 19,ayım daha hıc kullanmadım kullanmayı dusunmuyoumda

sen nasıl zayıflayabılırım sorusunu degılde steroide ne zaman baslıyabılırım sorusuna yanıt arıyor gıbısın bence :)

ne hemen stroid ben tavsiye etmiyorum yağ yakıcı kullan stroid son çare olsun..!

son çarede steroid olmasın.

nedne kullanmak ıstıyorsun anlam veremıyorum 68 kg olmuşsun boyun kaç bılmıyorum ama kılon normallerın altında dıyebılırız sız bodye agırlıkv erın artık hızlıca vucut yapıcna ne olucak

vucudu her zaman yaparsın bu sporun zevkı zaten geç gelişmesınde sen hızlıca gelısırsen ne zevk alıcam sporu bırazda zevk ıcın yapın gelısmeyınce dahada yuklenın hepımız böyleyız

sağlığını gerı getıremezsın sporu normal yap devamlı yap aşırı yaparsan bıkarsın bırakırsın daha kotu hale gelırsın ben asla önermıyorum

Değerli üyemiz;

Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;

- Daha önce benzer bir konu açılmıştır
Lütfen arama yapmadan konu açmayınız.

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı