Yenilmemesi Gereken Yicekler !!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Herkes yenilmemesi Gereken yiceklere örnek verip Eklerse güzel olur

Benim, Uzak durduğum yicekler ve yemekler

Tatlı, Tuz, Şeker, Ekmek, Yağlı yicekler, Fast Foodlar, Genel olarak kullanmıyorum

Döner, Ekmek arası köfte, Islama köfte vb yağlı yiceklerde ymeiyorum

Patetes kızartması, Kızartma türleri, Tüketmiyorum genelde haşlama tercihim

Abur cubur, çitoz tarzı zorda kalmadıkça yemiyorum

Varsa bildiginiz zararlı tüketilmemesi gereken yicekler yazarsak güzel olur hafızaya atalım :)

İyi forumlar,

Ketçap , Mayonez tarzı sosları kullanmam , tavuk eti yerken derisini tüketmem , baklava , tulumba , kadayıf tarzı ağır tatlıları tüketmem , ekmek tüketimi 0 (aşırı zorda kalırsam tam tahıllı dilim yerim) , ekmeğe sürülen o yağlı şeyin hiç bir yiyeceğime sürmem.Bilmem ki böyle daha birçok besin var dünyada sıralayabiliceğimiz.

Valla beyler Tulumba tatlısı baklava yiyorum.Canım istediğinde kek,cipste tüketiyorum. :)

Genel olarak hazır besin tüketmiyorum olabildiğince uzak duruyorum yada şöyle söyleyeyim seri üretim ile üretilmiş yiyeceklerden uzak duruyorum, el yapımı ev yapımı candır diyip kendim yapıp kendim yiyorum.

Değerli üyemiz;

Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;

Forumda ilgili bölümler okunmadan konu açılmıştır.Aşağıdaki bölümlerdeki sabit başlıkları okumanızı rica ederiz.

Link : https://www.bodyforumtr.com/vbforum/beslenme-f24.html

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı