FuzuLi
Üye
Merhaba arkadaşlar,
5-6 ay kadar yapmıştım ramazandan önce. Çok bilinçsiz ve beslenme olarak düşük geçen 6 ay sonunda hiç bişey yoktu ortada. Daha önce konu açmış, fotoğraflarımı koymuştum.
Şuan Ramazandan sonra tekrar başladım ve bugün 1 ay oldu.
Yeni fotoğraflar çektim.
Halen doğal besleniyorum, yani supplementsiz. Bu şekilde hiçbir ilerleme kaydedemeyeceğimi bile bile, sırf "Doğal vücut" diyebilmek için uğraş veriyorum.
Maddi imkanım da yok zaten.
Arkadaşlar fotoğraflardan da göreceğiniz gibi göğüs resmen sıfır. Haftada 3 gün gidiyorum. Göğüs-Biceps, Omuz-Bacak, Kanat-Treceps (Salı-Prş-Cmrtesi) çalışıyorum. Göğüse ağırlık vermek istiyorum ama ne yapmalıyım bilmiyorum.
1 hafta alt ve üst göğüs(incline-decline) diğer hafta normal göğüs çalışıyorum.
Bunu haftada 4 gün çalışarak, Üst-Alt Göğüs, Göğüs-Biceps, Omuz-Bacak, Kanat-Treceps olarak değiştirmeyi düşünüyorum.
Ptesi-Salı + Perşembe Cuma gideyim diyorum. 2 gün üst üste göğüs nasıl olur acaba?
Diğer yerlerde de bi şey yok diyebilirsiniz, amacım fit-seksi bir vücut yapmak.
Göğüsler biraz daha büyüse hayalimdeki vücut olmuş olacak. Bu bana yetiyor.
Ölçüler
Omuz 105
Göğüs 94
Sağ Kol 34
Sol Kol 33
Bel 80
Kalça 95
5-6 ay kadar yapmıştım ramazandan önce. Çok bilinçsiz ve beslenme olarak düşük geçen 6 ay sonunda hiç bişey yoktu ortada. Daha önce konu açmış, fotoğraflarımı koymuştum.
Şuan Ramazandan sonra tekrar başladım ve bugün 1 ay oldu.
Yeni fotoğraflar çektim.
Halen doğal besleniyorum, yani supplementsiz. Bu şekilde hiçbir ilerleme kaydedemeyeceğimi bile bile, sırf "Doğal vücut" diyebilmek için uğraş veriyorum.
Maddi imkanım da yok zaten.

Arkadaşlar fotoğraflardan da göreceğiniz gibi göğüs resmen sıfır. Haftada 3 gün gidiyorum. Göğüs-Biceps, Omuz-Bacak, Kanat-Treceps (Salı-Prş-Cmrtesi) çalışıyorum. Göğüse ağırlık vermek istiyorum ama ne yapmalıyım bilmiyorum.
1 hafta alt ve üst göğüs(incline-decline) diğer hafta normal göğüs çalışıyorum.
Bunu haftada 4 gün çalışarak, Üst-Alt Göğüs, Göğüs-Biceps, Omuz-Bacak, Kanat-Treceps olarak değiştirmeyi düşünüyorum.
Ptesi-Salı + Perşembe Cuma gideyim diyorum. 2 gün üst üste göğüs nasıl olur acaba?
Diğer yerlerde de bi şey yok diyebilirsiniz, amacım fit-seksi bir vücut yapmak.
Göğüsler biraz daha büyüse hayalimdeki vücut olmuş olacak. Bu bana yetiyor.
Ölçüler
Omuz 105
Göğüs 94
Sağ Kol 34
Sol Kol 33
Bel 80
Kalça 95
Eklentiler
-
Fotoğraf0234.jpg45,7 KB · Görüntüleme: 574
-
Fotoğraf0243.jpg46,2 KB · Görüntüleme: 618