Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
yeni yeni düzenimi kuruyorum. görüşlerinizi bekliyorum.
üç aydır düzenli olarak evde çalışıyorum. daha önceleri de çalışmalarım olmuştu bu yüzden pek yabancı değilim bu spora. ama artık gerçek bir vücut yapmak istiyorum. bunun için spor salonuna gitmem şart bunuda biliyorum.
önce bi salona gitmelisin hic salona gitmemiş biri olarak terimler açısından yabancılık çekebilirsin. ön bilgiyi alıp salon tozunu yuttuktan sonra bu siteden öğreneceğin çok şey olacak
fotoğrafları koymamdaki amaç yeni başlayan birine olacak önerilerini dinlemekti. belki bende yanlış anlattım, amacım resimler üzerine övgü yada yorum almak değildi. ama olsun kırılma darılmaca yok
üç ay sonra inşallah yeni fotoğraflarla, yorum yapılabilecek fotoğraflarla karşınıza çıkacağım.
yorumlar için tekrardan teşekkürler.
belki bu fotoğrafları koymak hata oldu, kimse bu yüzden kusura bakmasız. acemilik ve bir anlık heyecan diyelim.
bizim amacimizda zatn seni kirmak degil ama yeni baslayan birine antreman yap iyi calis demekten baska caremiz yok flexor hoca demis zaten omuzunla ilgili olan sorunu.geriside senin azmine kalmis