yeni yeni düzenimi kuruyorum. görüşlerinizi bekliyorum.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ufux
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

ufux

Üye
üç aydır düzenli olarak evde çalışıyorum. daha önceleri de çalışmalarım olmuştu bu yüzden pek yabancı değilim bu spora. ama artık gerçek bir vücut yapmak istiyorum. bunun için spor salonuna gitmem şart bunuda biliyorum.

öneri ve görüşlerinizi bekliyorum. teşekkürler.

kilo: 75
boy: 1.81

önce bi salona gitmelisin hic salona gitmemiş biri olarak terimler açısından yabancılık çekebilirsin. ön bilgiyi alıp salon tozunu yuttuktan sonra bu siteden öğreneceğin çok şey olacak

başarılar...

yorumlar için teşekkürler. iyi olmadığımın bende farkındayım en kısa zamanda spor salonunun yolunu tutacağım.

bence resim koymakta acele etmissin biraz.yani su an vücudunun tarsilacak bi durumu yok.ama calismayla hersey basarilabilir

kreodaites dedi:
Yapılabilecek tek yorum kütle alman, bence yorum için daha erken... ;)

Evet yorum için çok erken küçük birde proğlemin var onu söyleyeyim genetiğinde omuzların düşük o yüzden trapez hareketleri yapmamaya çalış

sanada cevap hakkı doğduğu içn cevabından sonra konuyu kilitleyeceğim

bir 3 ay sonra yeni resimlerini görmek isteriz

fotoğrafları koymamdaki amaç yeni başlayan birine olacak önerilerini dinlemekti. belki bende yanlış anlattım, amacım resimler üzerine övgü yada yorum almak değildi. ama olsun kırılma darılmaca yok :)

üç ay sonra inşallah yeni fotoğraflarla, yorum yapılabilecek fotoğraflarla karşınıza çıkacağım.

yorumlar için tekrardan teşekkürler.

belki bu fotoğrafları koymak hata oldu, kimse bu yüzden kusura bakmasız. acemilik ve bir anlık heyecan diyelim.

bizim amacimizda zatn seni kirmak degil ama yeni baslayan birine antreman yap iyi calis demekten baska caremiz yok flexor hoca demis zaten omuzunla ilgili olan sorunu.geriside senin azmine kalmis

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı