Yeni Yıl Tribine Giriyor Muyuz :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhaba Arkadaşlar...

Hepimiz malum bugün yeni yıl programlarımızı gerçekleştirmek üzereyiz:) Bugun saat 00.00'ı gösterdiğinde tüm yıl elimizde shaker içinde protein tozları varken şimdi vodka, viski, bira bardak ları olacak:)

Bodyci abilerimiz ve ablalarımız bu yıl neler yapacak, nereye gideceksiniz, ne kadar içeceksiniz, ve sabah hangi tripte olacaksınız buradan yazalım istedim...

Tüm forum yetkililerinin ve kullanıcılarının yeni yılını kutlar, bol kaslı, bol vitaminli yıllar dilerim:)bench_O

alkollu cok sevmem, sadece ortam olursa icerim. ama bu yilbasinda icmiyorum formumuzu korumaya devam :D

sevgili evoricciardo sen herhalde bu sporun ciddiyetine hala anlayamamış olanlardansın.kusura bakma ama vg forumu burası dikkatini çekerim. HA bana sorarsan ben vücuduma ve saglıgıma önem verdiğim için 10 da lorumu yiyip 10:45 (!) te dogal gh mden maksimum yararlanmak adına yatacagım(!) sana iyi içmeler

tekila-bira-tekila-bira-votka enerji-bira-bira ben böyle bi program hazırladım ve uyguladım müthiş karın çalıştırdı bakalım içtiğim biralar bir gün gelir tırmalar heralde :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı