Değerli Üyemiz
Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!
Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle
sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve
yorumlamasını sağlayacaktır.
Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!
Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi
adam zaten modellik yapıyor, istedigi bu zaten...hypocrisy dedi:kardeş tamam şekilin güzeş gözlük felan hesabıama kas yok bea yani... yeni resimlerim dedigine gore daha oncede gonderdin yani aradan baya bi zaman gecti bence atletik bir vücudun var ama kas olarak pek bi şey yok benim görebildigim bicepsler biraz var okadar ama gercekten yağsız güzel bi cuvudun var tabiki bodyci vücüdü deil manken vücuduna yakın bi vucut.... çalışmalarında başarılar dilerim...
player_tr dedi:ya yanlız oynama var bu resimde bicepsin üst kısmında ne gerek var sence ??????
benim anlamadığım playerte göre her resimde oynama var saydamında dediği gibi bu olay forumun duvarlarını çatlatıyor bence bu gibi olayları önlemek için vucut tan yada photoshoptan anlayan bir ekip kurulur şüpelendiğiniz resim varsa ilgili mod yada admine söylersiniz admin yada mod konu uzmanı ekibe danışarak hareket eder fakat bunu uluorta yerde söylemeniz rencide ve hakaret anlamındadır yarın aynı şeyi size yapsalar siz ne yaparsınız?saydam dedi:player_tr dedi:ya yanlız oynama var bu resimde bicepsin üst kısmında ne gerek var sence ??????
artik bu durum forumda sikinti yaratmaya basladi arkadaslar.eger bir daha oynanmis resim koyan olursa siteye forumdan uzaklaştirilacaktir.
best model yukaridaki yazim sana degil ama eger bu resim de oynama varsa bir daha ki sefere sende yukaridaki yazidan sorumlu olursun.
player tr nın dedıgı resımde oynama var zum yaptıgınzda bellı oluyo soyle anlatım trıcepsde dogru baktıgınızda derıyı gorebılıyosunuz puruzlu ama bıceps one dogru pruzlugunu ve canlılıgını kaybetmıs o resımde kesın oynama varrsaydam dedi:gorseydim geregini yapacaktim best.ama ben bu fotoshop isinden pek anlamam...