ebay gibi bir çok sitede var ama henüz Türkiyede satışını görmedim.diğer özellikleri nedir ? saklama kabı filan var ama nerden temin ederiz bide.
ricaederim ne demek birazcık faydalı olduk ise ne mutlu bize. Saygılarımlatürkiyeye gelene kadar en iyisi burdaki satan firmalara mail atmak belki getirten olurBilgilendirdiğin için teşekkür ederim.
ricaederim ne demek birazcık faydalı olduk ise ne mutlu bize. Saygılarımla[/QUOTE türkiyeye geldi bircok internet sitesinde bulabılırsınız ben temin ettim nişantaşında boff diy sporcu urunlerı satan bir magazadan harika pratik bir ürün ve koku kesinlıkle yapmıyor
Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 03:26 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 03:13 ----------
120dereceye kadar dayanıklı,mıkrodalga buzdolabı bulasık makInaSINA gırebılıyor FDA onaylı SIZDIRMAZ TEKNOLOJIYE SAHIP.artık türkiyede satışı başladı ben temin ettim ve bir cok sporcu ürünü satan sitelerde satışa cıkmış ayrıca bırcok renk secenegıde mevcutdiğer özellikleri nedir ? saklama kabı filan var ama nerden temin ederiz bide.
120dereceye kadar dayanıklı,mıkrodalga buzdolabı bulasık makInaSINA gırebılıyor FDA onaylı SIZDIRMAZ TEKNOLOJIYE SAHIP.artık türkiyede satışı başladı ben temin ettim ve bir cok sporcu ürünü satan sitelerde satışa cıkmış ayrıca bırcok renk secenegıde mevcut
Bu urunu kullanan arkadaslara bir sorum olacak, urunde sadece 1 hazne mi protein tozu saklayabiliyor ? Yoksa tablet yerinde ki ayirac kaldirilip orada da saklanabiliniyor mu ?