Yeni bir kür denicem! Önerileriniz ve Yorumlarınızı bekliyorum?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan draft
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

draft

Üye
Kıymetli hocalarım;
Forum sağolsun birçok konu hakkında güzel fikirler ediniyoruz. Bunları hesaba katarak kendime bir 1-1.5 aylık kür düşündüm. Kür bitiminde mevcut kas kütlesini koruyarak sıkı bir definasyona girmeyi de hedefliyorum. Bakalım neler olacak.
Kullanmayı düşündüğüm ürünler:
-Gaspari Nutrition Superpump 250
-Gaspari Nutrition Sizeon
-Opitmum Gold Whey (şu an elimde)
-Now Cla 800mg 180 softgel
-Solgar VM2000 (şu an elimde)
-Artı-Flx :Glucosamine,Chondroitin,Msm (şu an elimde)
-Bol bol madensuyu
-Her öğünde farklı bir meyve

Bunu uygulamayı düşünüyorum. Ayrıca Bütçe açısından da muscletech ürünlerine göre daha makul(malum öğrenciyiz:)). Yorumlarınızı bekliyorum. Önerileriniz ve yorumlarınız doğrultusunda bir hafta içinde sipariş vereceğim.

doğru diyosun yolcu abi. Kür biraz steroide kaçıyor :)

evet arkadaşım senin öneri beklediğin kür değil supplament kombinasyonudur.
bi kişi söylemiş arkadaşımızda yanlışını farketmiş neden 2. kez söyleme geregi duydugunu anlamadım,tavsiye de bulunsan daha iyi olurdu bence.

draft creatine monohidrat eklesen bide daha iyi olur diye düşünüyorum,bide bol maden suyu demişsin:) çok abartma derim ben yani günde 2 nin üstüne çıkmamanı tavsiye ederimthums:

sizeon ve sp250 den yeterince creatine alabileceğini düşünüyorum boşuna bidaha bulk creatine e para vermenin lüzumu yok bence

sp250yi sadece antrenman günleri kullanarak daha uzun süre kullanabilirsin. ama tabi tercih meselesi :)

daha önce bu kdr çeşit ilacı bir arada aldınmı?
almadıysan bnce bir defada bu kdr yüklenme vucuduna bnce saygılar kardeşim...

edit : kişilere nickleri dışında hitap etmek ve gereksiz kısaltmalar kullanmak yasaktır..

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
Yukarı