Yeni Basladim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Öncelikle herkese merhaba

Bbye başlayalı 4 gün oldu.Daha yeni olduğum için terimleri pek bilmiyorum.Pazılarımda dinmek bilmeyen cok fena bir ağrı var.Kolumu dümdüz uzatamıyorum.Üstümü giyinirken çok zorlanıyorum.Bu sizce normal mı yakında gecicek mi yoksa bi çözüm var.Salonda antrenörle çalışıyorum hamlıktan dolayı olduğunu ve 1 hafta süreceğini söyledi.Kollarımı düm düz uzatamıyorum.Bi çözümü varmı yoksa çekicekmiyiz 1 hafta bu ağrıyı :)
Şimdiden Teşekkürler..weightlifter

hocanın söylediği doğru bi süre hamlıktan ağrı yapacaktır.

ayrıca bu spora her ara verip başladığında olur.

uyurken kollarını kırık olmamasına dikkat et .

yok zaten yeni başladım daha önce hiç ypamadım ama kollarımı dümdüz uzatamıyorum uzatsam bile çok ağrı yapıyor..kollarımı serbest bıraktğımda kırık duruyo..bu hamlık evresinden sonra düzelecekmidir?

düzelir merak etme , benim demek istediğim kasın uyarılmasından sonra uyuma şeklin

önemlidir , ağrıların ertesi gün ortaya çıkmıştır yani 7- 8 saatlik sabit duruş sonrasında.

( kolların kırık bi şekilde uyuduysan ağrıların ve gerginliğin daha fazla olur).

idman sonrasında kültür fizik yapmanı ve duş almanı öneririm.

evet orayla meşguldum şimdide:D duş alıyorum..fiziğide deniyeceğim :)aynen aksam antremandan geldim hafif bi ağrı sabah kalktım okula gitcem kollarımın ağrısından yataktan kalkamadım :)

Bana da oluyor,herkeste olur.Ancak ben kollarım acısa da kolları neredeyse her 5 dk da bir düzleştiririm,acısa da.Bunun kollara esneklik kazandırdığını düşünüyorum.Her ne kadar güçlü olsan da ,hareket kabiliyeti de önemli benim için...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı