Yeni Basladim.Fikirlerinize ihtiyacim var.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arkadaslar spora yeni basladim. Fakat ilginc bi durumum var. 1.86 boyundayim.85 kiloyum. Vucudum yagli. Gobek gogus bikdiginiz yag.. yanlarimda oyle.. fakat bileklerim, bacaklarim, bynum yuzum incecik.. zayif duruyrm ama yagliyim.. spora basliyrm salonda. L-cartine kullanmalimiyim.. nasil bi program uygulamaliyim.? (Daha oncedende spor ypmstim vucut calismistim.)

Arkadaslar Yardımcı olacak Yokmu ? Forumdakı tum konularıda okudum. Sadece yorumlarınızı beklıyorum.

kardeş koşu bandı varsa orda yüksek tempoda yürüyüp yağlarını yakmaya öncelik ver . ilk 1 ayda salondaki aletleri dolaş gez tanı bak işte . ama hızlı tempoda yürüyerek yağlarını eritmeye öncelik tanımalısın . bence l carnitin falanda alma . gerek yok . dediğim gibi koşu bandına özen göster . bir de kardeş nasıl yeni konu açılıyor bir anlatırmısın ben iki saattir arıyorum bulamadım konu açma butonunu duh kafa_kafa_

Uygulaman gereken program cardio agirlikli olmali.L-carnitine konusunada gelirsek saglam bir diyet yapabilirim diyorsan kullanmana gerek yok acikcasi

Ben kullanıyorum. Kullanmanı öneririm hem yağ yakmana yardımcı olur hemde destek kullandığın için kendini daha motive olmuş hissedersin ( en azından ben o şekilde hissediyorum). Ama şunu unutma spora ve beslenmene dikkat etmezsen hiç bir işe yaramaz l-carnitine.

Kolay gelsin

Yağlar en fazla göbek ve kalça yaraflarında olur.Arkadaşın dediği gibi iyi bir cardio yapman lazım

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 22:34 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 22:32 ----------

Ben kullanıyorum. Kullanmanı öneririm hem yağ yakmana yardımcı olur hemde destek kullandığın için kendini daha motive olmuş hissedersin ( en azından ben o şekilde hissediyorum). Ama şunu unutma spora ve beslenmene dikkat etmezsen hiç bir işe yaramaz l-carnitine.

Kolay gelsin

sana katılıyorum protein tozu yerine nesquik verseler motive olurum :D

Değerli üyemiz ;
Size önerimiz öncelikle forumda bir müddet zaman geçirmeniz, mevcut başlıkları okumanız ve hangi kas grubu için hangi hareketlerin yapılabileceğini gösteren egzersizler bölümünü incelemeniz.

Daha sonra yeni başlamış iseniz forumda 3.aya kadar program kalıpları mevcut onları inceleyebilirsiniz.
Eğer daha ileri aşamada iseniz diğer üyelerin programlarının yorumlanması için açtıkları başlıkları inceleyiniz.

Hala tereddütleriniz varsa mevcut programınızı ve diğer özelliklerinizi yazacağınız bir başlık açınız ve üyelerimizin yorumlarını almaya çalışınız.

Anlayışınız için teşekkür ederiz.
Bodyforumtr Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı