Yaşım 15 Daha küçüğüm
Ben cok fazla aralıklarla aklıma geldiğinde işte şınav mekik falan çekiyorum ve yani 10tane çekince bile birden ertesi gün veya işte 1-2 saat sonra kasım büyüyor
Bende artık bi programla gerçek anlamda kas yapmak istiyorum ama ilaçsız doğal mesela mekik çekerek şınav vs. ama kafamda soru işaretleri var ;
1- Vücut geliştirirken her hareket belli bölgeleri geliştiriyor benim vücudumun hangi bölümlerini geliştirmem gerek
2-Nasıl bi program yapmam gerekir mesela kendime göre hergün sabah akşam düzenli şekilde sabah örnek olarak 20şınav akşam 20 şınav falan çeksem olurmu
3-Belli bi diyet değilde mesela yağı çok az kullanmaya özen göstersemde olurmu
4-Kaslarımı 1-2 yıl geliştirdikten sonra bırakırsam ne gibi etkileri olur yani eski haline döner kaslarım ama baska zararları olurmu.
Bu arada boyumda kısa 1.65 kilom 60 .
Şimdiden TEŞEKKÜR ederim. bench_Obench_Obench_Obench_Obench_O

1- Vücut geliştirirken her hareket belli bölgeleri geliştiriyor benim vücudumun hangi bölümlerini geliştirmem gerek
2-Nasıl bi program yapmam gerekir mesela kendime göre hergün sabah akşam düzenli şekilde sabah örnek olarak 20şınav akşam 20 şınav falan çeksem olurmu

3-Belli bi diyet değilde mesela yağı çok az kullanmaya özen göstersemde olurmu
4-Kaslarımı 1-2 yıl geliştirdikten sonra bırakırsam ne gibi etkileri olur yani eski haline döner kaslarım ama baska zararları olurmu.
Bu arada boyumda kısa 1.65 kilom 60 .
Şimdiden TEŞEKKÜR ederim. bench_Obench_Obench_Obench_Obench_O