Yeni başlıyanlar için beslenme

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arkadaşlar bu spor'a yeni başladım ve haftada 3 gün gidiyorum protein tozu vs. gibi takviye almayı düşünmüyorum bunu yerine doğal olarak beslenmeyi istiyorum sizce bu listeye göre fit bir vücut yapılıbilirmi ? Fazla irileşmeden

Sabah

3 Yumurta Beyazı
50 Gr Lor peyniri
1 Bardak Meyve Suyu
2-3 Dilim Tahıllı Ekmek
6 Tane zeytin
4 Tatlı kaşığı bal
4 Dilim Salam

Ara

1 bardak su
bir kase salata
1 adet muz

Ant. Öncesi

50 Gr. Kuruyemiş
1 Adet muz

Ant.Sonrası ve akşam yemeği

Ana yemek
3 Dilim Tahıllı ekmek
Tavuk Göğüsü
1 Kase Yoğurt
1 Bardak Süt
Sebze ve meyve
Akşam yemeğinden 4 saat sonra uyku

Bu programı kendim yazdım arkadaşlar çünkü spor hocamız beslenme programı vermiyor. Sadece çalışma programı bu programa göre vücut yapılabilirmi ? eksiklerim varsa söylermisiniz. Teşekkür ediyorum

2 çorba kaşığı bal salamı sil bir kere ayrıca beslenme zayıf sabahları yulaf ezmesi alabilirsin 1 kase sonra antrenman öncesi ve sonrası yağsız pilav ye süper olur.Yanında 200-250 gr tavuk göğsü protein tozuda zaten doğal sadece gıda takviyesi onu kullanınca pat diye şişmiyorsunya.Ben ihtiyaçlarımı fazlasıyla karşılıyorum ama antrenman sonrası kas yıkımını engellemek için protein tozu alıyorum whey proteini çünkü hızlı emilim ile kaslarımı besliyorum sonraki öğünümde diğer protein ihtiyaçlarımı karşılıyorum.kilonu filan yazsan ona göre hesaplayıp bir beslenme programı yazıyım istersen.Kilo başına 2 gr protein alman yeterli.30 dakika gibi kısa sürede 25 gr protein almak varken neden katı bir besinle 5-6 saatte alıyım ?

Son düzenleme:
Bu programı uygula ve 3 ay sonra 55 kilo ol.

Sonra neden zayıfladım, antrenmana neden gucum yetmiyor diye de baslık acabilirsin.

Insan hic oradan buradan kopyalama ile kendi ile alakasız bir beslenm programı yapar mı? Sen yapmıssın.

beslenme bolumunu iyicene oku, sonra yaptıgıun bu programın ne denli hatalarla dolu oldugunu anlarsın...

Değerli üyemiz;

Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;

Kurallar Madde-23'e aykırı başlık açmak!

Alıntı:

Madde 23- Forum Üyelerinden Kahinlik Beklemeyin!

Örnek resimler ekleyip ya da beğendiğiniz vücuda sahip insanların isimlerini vererek afaki sorular sormayınız.Ölçülerinizi ya da kendi resimlerinizi verip afaki sorular sormayınız, antreman ve beslenmen programları istemeyiniz.
Bu tür başlıklar kilitlenerek çöpe atılacaktır.

Örnekler :

*Şu kadar süre çalışsam kaç kilo alırım?
*Şu kadar süre çalışsam ölçülerim nasıl olur?
*Bu vücuda supplementsız ulaşılabilir mi?
*Resimdeki gibi bir vücuda ulaşmam ne kadar sürer?
*Resimdeki gibi bir vücuda ulaşmam için neler yapmam lazım?
*Resimdeki sizce steroid kullanmış mıdır?
*Ölçülerime göre beslenme
ve antreman programı verebilir misiniz?
*Sizce bu vücut adam olur mu?
*Sizce bu vücut gelişir mi?
*Bu vücut için hangi supplementları kullanmalıyım? .... vb..

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı