Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
s.a abıler sızden bır konuda yardım ıstıcem ben 1 yıldır b.b yapıyorum kaslarda gelısme var ama kılo problemı yasıyorum oda beslenmeden kaynaklanıyo bana yemek programı verebılırmısınız selametle (LUTFEN BU MESAJAMIDA SILMEYIN)
SUAN KILOM 60 BOY 168
kardeş aslında ikimizde aynı sorunları yaşıyoruz herhalde ama ben senden biraz daha iyi durumdayım benimde 1 sene oluyor ve ilk başladığımda 55 kiloydum düşünsene boy 1.81 kilo 55 :lol: şimdi 70 oldum ama yinede kiloya ihtiyacım var ayrıca üstat kilo almak için yemek yemekten ziyade düzenli yaşamanın uykunun da çok önemi var en azından 8 saat uyumalısın düzenli yaşamalısın düzenli yemek yemelisin vs...
ve üstat emin ol kafanın rahat olması bile çok önemli bu sporda ya tek kelime yat kalk body düşün bodyci gibi yaşa
komplex karbonidrat ta 1 numara önneririm