merhabalar 7 ay önce kendi başıma kilo veremeyeceğii anlayınca diyetisyene gittim
tahliler yapıldı filan yağ oranı %36 çıktı
neyse listemi verdi yolladı. 7 ay listeme uydum kardiyo çalıştım düzenli. hala çalışıyorum. 2 aydırda pilates yapıyorum. sonuçlar güzel oldu benim için. şimdi ölçümlerim şöyle
boyum:170 cm
kilom:65
fat mass:%22.5
ffm:45.5
bmı:23.5
bmr:1402 kcal
hedefim yağ oranımın şimdilik yüzde 20 olması.
bayanlar daha zor kilo kaybediyo
ama yılmadan pes etmeden devam ediyorum. şeker tatlıyı light ürünleri yapay tatlandırıcıları beyaz unu tamamen hayatımdan çıkarttım. meyve sebze yarımyağlı kefir esmer ekmekler veya onun yerine bulgur filan yiyorum. karnımda doyuyo yağlarımda gidiyo
her ay yağ verme durumuma göre listemde değişiklik yapıldı. son iki 3 aydır her ay birer kilo yağ veriyorum birer kilo kas oluyo dolayısıyla kilom aynı çıkıyo
ancak kas sevdiğim için bu durumu seviyorum. yanee diyet yapıp kas kaybı yaşarsam zaten o diyeti yapmam. son 2 aydır ağırlık kullanıyorum kardiyo yaparken. koşu bandını kullanıyorum ama muhakkak cam açık olur bol oksijen için. kışın bile açık tuttum hep kaç kere üşüttüm bu yüzden
dumbellerimde var göğüs çalışıyorum.
karnımda biraz yağ kaldı onuda verirsem çok mutlu olacağım.
şimdi bikaç gündür kardiyoda ağırlığı bıraktım hamile kalma durumu var diye
ama en az 45 dakika en fazla 1 saat kardiyo yapıyorum ama aralara koşular ekliyorum 3-5 dakika. değişiklik olsun diye. değişiklik yapmaz isem yağ vermem zor oluyo buna şahit oldum asla alıştırmıcam metabolizmamı alışınca değişiklik yapmalıyım.
şimdi yine listemi uyguluyorum. inşallah geri kalan yağlarıda kısa sürede veririm. hiçbir ilaç vb.. şeyler kullanmadım. yağ yakıcılar filanda almadım. sadece yeşilçay içtim. birde kefir. kefirin faydasını çok gördüm. kendim evde yapıyorum ama yarımyağlı süte. sporun diyetle beraber verdiği kırgınlık halsizlik durumlarını gideriyo.
siteyi takip ediyorum faydalanmak için
sonrasındada sporu bırakamam zaten 3 yıldır koşuyodum haa derseniz niye veremedin
3 yıl önce yağ oranım yüzde 45 lerde idi 2 yılda ite kaka yüzde 36 ya düşürebildim ama yağ gitti ama kas arttı kilo 83 e fırladı
hem yağda çoktu yüzde 36 çok o yüzden geri kalanınıda diyetisyene giderek devamm ettim.
diyeceğim spor olduktan sonra herşey oluyo bence
herkese selamlar
Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 17:52 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 17:45 ----------
off yanlış renk seçmişim yazılar umarım okunabilir

boyum:170 cm
kilom:65
fat mass:%22.5
ffm:45.5
bmı:23.5
bmr:1402 kcal
hedefim yağ oranımın şimdilik yüzde 20 olması.
bayanlar daha zor kilo kaybediyo

dumbellerimde var göğüs çalışıyorum.
karnımda biraz yağ kaldı onuda verirsem çok mutlu olacağım.
şimdi bikaç gündür kardiyoda ağırlığı bıraktım hamile kalma durumu var diye

şimdi yine listemi uyguluyorum. inşallah geri kalan yağlarıda kısa sürede veririm. hiçbir ilaç vb.. şeyler kullanmadım. yağ yakıcılar filanda almadım. sadece yeşilçay içtim. birde kefir. kefirin faydasını çok gördüm. kendim evde yapıyorum ama yarımyağlı süte. sporun diyetle beraber verdiği kırgınlık halsizlik durumlarını gideriyo.
siteyi takip ediyorum faydalanmak için
sonrasındada sporu bırakamam zaten 3 yıldır koşuyodum haa derseniz niye veremedin

diyeceğim spor olduktan sonra herşey oluyo bence
herkese selamlar
Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 17:52 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 17:45 ----------
off yanlış renk seçmişim yazılar umarım okunabilir
Son düzenleme: