Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kıme maddı manevı destek verıp aılemızın ıcıne kadar alıp her seyımızı actıysak ve her konuda desteklediysek onlar tarafından daha yaglı bır kapı bulunup baskasına yalakalık yapılmasından dolayı selam sepet kesıldı meger bizden faydalanmakmış amaç ve bizi bile kıskanıyorlarmış bızım yaptıgımız her ıyılık adata bızım gorevımızmıs gıbı algılandı her seferınde daha fazlası ıstendı bızım %120 aşırı performansımıza karşı onlar gösteriş olarak ancak karşılık oalrak %20 göstermelik karsılık vermeye calıstılar zoraki onu da başaramadılar telefondaki kayıtlı 500 kişiden inanın bana 5 tane adam çıkmaz rahatmetl annannem derdi ki kimseye ederinden fazla değer verme kendini adam zanneder bizde insaniyetlik yapalım dedik ama ne yazık ki değer verdiğiniz bakır kendini altın zannediyor eee ne demiş atalarımız ite gem vurma kendini at sanır
Adam işe yeni girdi bekleneni veremiyordu kovulacaktı. Dil döktüm müdürlere çok uğraştım çıkarılmasın ihtiyacı var diye. İşi öğrettim kovulmadı ama ilk benim ayağımı kaydırmaya çalıştı