yeşilçay ve kahve

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan furk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

furk

Üye
biliyorsunuz yeşil çay içeriği sebebiyle metabolik faaliyetleri hızlandırıyor ve spor esnasında terlemeyle yağ yakımına yardımcı oluyor ancak ben bu şeyi içerken güçlük çekiyorum çünkü tadı berbat geliyor. soğutarak içersem daha kolay tüketebilirim diye düşünüyorum ancak kimisi içeriği değerinin soğutulunca azalacağından söz ediyor. böyle bir şey var mıdır? ayrıca günde 2 fincandan fazla yeşil çay tavsiye edilen birşey değil ancak bir fincan yeşilçayın demlenmesi için kaç gram kullanmamız gerekiyor bu ottan? yani ben tutar 3 bardaklık demle tek bardağı demler tek bardak içtim de sanabilirim ölçüsü nedir bunun?

ayrıca masabaşı bir işte çalışıyorum o yüzden antrenman hariç yağ yakmıyorum. sabah kahvaltımda 1 fincan filtre kahve ve antrenman öncesinde yeşilçay mı tüketmeliyim yoksa tam tersi mi?

poşet çay kullanabilirsin. sıcak tüket 1 hafta sonra tadına alışırsın aslında bana sorarsan tadı çok güzel. antrenman harici yağ yakmıyorum demişdin dediğini anlamadım. diyet yapmıyormusun? eğer diyet yapmıyorsan işin çok zor. kahveyi spordan 30 dk önce iç spor için enerji verir ve daha fazla kalori yakarsın. yeşilçayı sabah kahvaltının yanında tüketebilrisin.

Antrenmandan önce şekersiz kahve tüketip, sabah yeşilçay tüketmen daha iyi olur.
Miktar olarak ise kendin demliyorsan 1 fincan için 1 çay kaşığı yeterli olacaktır.

poşet çay kullanabilirsin. sıcak tüket 1 hafta sonra tadına alışırsın aslında bana sorarsan tadı çok güzel. antrenman harici yağ yakmıyorum demişdin dediğini anlamadım. diyet yapmıyormusun? eğer diyet yapmıyorsan işin çok zor. kahveyi spordan 30 dk önce iç spor için enerji verir ve daha fazla kalori yakarsın. yeşilçayı sabah kahvaltının yanında tüketebilrisin.
yok diyet yapıyorum tabi ki ancak pek hareketli değilim onu demek istedim

Antrenmandan önce şekersiz kahve tüketip, sabah yeşilçay tüketmen daha iyi olur.
Miktar olarak ise kendin demliyorsan 1 fincan için 1 çay kaşığı yeterli olacaktır.
tamamdır hocam sağolun.

Back
Yukarı