YAZ AYLARINDA SUPPLEMENT SAKLAMA KOŞULLARI ????

CYBER_COUNTER

Yeni Üye
Slm Arkadaslar malum yaza girdik havalar ısındı. Aldığımız supplementlerin sıcaktan bozulmaması için neler yapılabilir. Bilginiz var mı. Ben buzdolabına koyulablir diye biliyorum ama emin olamadım bir sorayım dedim.

CYBER_COUNTER dedi:
Slm Arkadaslar malum yaza girdik havalar ısındı. Aldığımız supplementlerin sıcaktan bozulmaması için neler yapılabilir. Bilginiz var mı. Ben buzdolabına koyulablir diye biliyorum ama emin olamadım bir sorayım dedim.

buzdolabı olayı yanlış, aslında çikolata bile buzdolabına konmamalı derler, raf-sergen en iyisi ama herif şekersporlu oldu, bu kaçıncı... neyse, mutfak penceresinden raflara güneş vuruyorsa, evin ortadaki alanda ki güneş görmeyen rafa koymayı dene...

gorgeouskykhan dedi:
CYBER_COUNTER dedi:

buzdolabı olayı yanlış, aslında çikolata bile buzdolabına konmamalı derler, raf-sergen en iyisi ama herif şekersporlu oldu, bu kaçıncı... neyse, mutfak penceresinden raflara güneş vuruyorsa, evin ortadaki alanda ki güneş görmeyen rafa koymayı dene...

bencede buzdolabı yanlıs .ya evde serin günes ışıgı almayan ve rutubetsiz bi yere koy bence.mesela bende bi animal pak var ben onu gardolabımın içine koydum.orası oldukca serin ve günesden uzak.

Ben işyerimde saklıyorum nede olsa butun gün klima çalışıyor ev koşullarından daha iyi olduğunu düşünüyorum

Hoca nemli olmasın ortam yeter herhalde.

Buzdolabina konmaz cunku nem yapar, nem de supplementı bozar:)
ayrica bazi supplementlarin icinde pamuk bulunur.. kapagini actiginizda o pamugu mutlaka atmalisiniz o da nemi ceker cunku...

valla arkadaşlar ben suplementelerimi buzdolabında saklıyorum çünkü burası osmaniye hava çok nemli ve sıcak. hemen bozuluyor. o yüzden buzdolabında saklamaktan başka çare yok.

Güneş görmeyen, nem olmayan biyer yeterli. Oda sıcaklığında birşey olacağını sanmıyorum.

1 ay önce kreatin aldım. 4 hafta kullandım şimdi 2 hafta ara vericem. Kreatinin ağzını iyice kapattım,naylon poşetin içine koyup,güneş almayan bir dolaba koydum.
Bozulmaz umarım?

Back
Yukarı