Yazın kıl sorunu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan STR
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

STR

Üye
malum yaz' a giriyoruz, ben de 14 yaşındayım o yüzden napmam gerek bilmiyorum (sorunum başlıkta yazıyor)
yardımlarınızı ve önerileriniz bekliyorum...:confused:

14 yaşında nerende
kıl varki sakal felan vardır en çok diğer kılar tüydür anca

al makinayı vur :D eğer aldığım belli olmasın diyosan makinanın ayarını yap dibe yakın kesmesin yarı yarıya falan azalsın kıllar . senin yaşlarındayken öyle yapardım ben artık barışığım kendinden çoraplı bacaklarımla :D

bacaklarım da falan var
ilerde alışırsın ben 8 - 10 - 11 yaşalrımdaki resimlerime felan bakıyorumda 0 tüy felan kızdan farkımızyokmuş kıl iyidir bacakta felan brak çıksınlar biraz

bu hormonlarına bağlı hormonların nederseo olureğer hormonların ve genetiğin müsait e jiletlede alsam ağdada yapsan çıkar yada neyaprsan yap çıkmaz ;)

ağdaya dayanabilceksen ağdayla temizle hemen sonra üstüne o kremlerden sür (az çıkmasını sağlayan). sonra yaza kadar uzasın sanki kendiliğinden az gibi gözüksün

ben 16 yaşındayım ve bi süre amino asit kullandım göğüsümde braz fazla kıllanma var. karnımda da çıkıoyor. bunun amino asitle ilgisi varmıdır ne yapmam lazım??

Amino asitle degilde hormonların ve genetiginle alakası vardır..

Hıcbır sey yapma.. Vucudun bır yerıne bır kere jılet, tuy dokucu, makına vs degerse orası dırek daha gur olur ılerleyen yıllarda.. Benım onerım..

Değerli üyemiz;

Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;

- Daha önce benzer bir konu açılmıştır
Lütfen arama yapmadan konu açmayınız.

https://www.bodyforumtr.com/vbforum/killara-z-m-t1700.html

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı