• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Yavuz Oymak

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan omer41
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bundan galiba 3 yil önce sivasa izine gitmistim ve sivasta avrupa sampiyonasi icin türkiye secmleri yapiliyordu,85 kiloda yavuz oymak sivasta birinci oldu.gercekten güzel bi vücudu var ve ayrica yarisma sonunda tek kisilik vücut gösterisindede gayet iyi dans etti :) ama birinci olsada avrupaya cikamadilar o yarisma sonrasi.cünkü yavuz oymak dopingli cikti

abi kim diyor ya karnı patlamış falan nerden çıkarıyorsunuz boyle lafları adam taş gibi bişeyi yok idmanlara başladı yavuz oymak 2007 de 9 ay yarışmaya haırlıklarına başladı
185pa5.jpg

BOY : 170 cm.
YARIŞMA KİLOSU : 87.5 kg.
OFF SEZON : 95 kg.

2003 – 85 kg . Büyük Erkekler Dünya Vücut Geliştirme Şampiyonası ( INDIA ) 5. si

2003 Türkiye Vücut Geliştirme Şampiyonlar Şampiyonu ( Sivas )

2003 -85 kg . Türkiye Vücut Geliştirme Şampiyonası ( Sivas ) 1. si

ŞUAN 2007' YILI I.F.B.B VE W.A.B.B.A DÜNYA VE AVRUOA ŞAMPİYONASI YARIŞMALARI HAZIRLIK DEVRESİNDEYİM.
TÜM VÜCUT GELİŞTİRME CAMİASINA SAYGILARIMI SUNARIM
YAVUZ OYMAK

bilmiyorum diğer arkadaslar ve eskı sporcular katılırmı ama ben son resımdeki halini hamdullaha benzettım.tabi şimdiki hali degıl(bıraz çökmüş gibi hamdullah).mehmet küçüklerin federasyon başkanı oldugu donemde kendisi ile çekilmiş bir fotografı vardı reklam broşürlerinde.o resımdekı kas kalıtesı aklıma geldı gorunce.gercekten detaylar had safhada gıbı.vucut turkıye standartlarının uzerınde bır kalıtede bence.umarım turkıyeyı en ıyı sekılde temsıl etmeye devam edersın.

extensor dedi:
kendisi mükemmel bir vucut yapmış gönülden tebrik ediyorum ama karasanında dediği gibi fazlasıyla kötü gözüküyor bence ilk yapması gereken saç uzatmak gibi biraz yaratıksı bir görüntüsü var

amacım kötü yorumlar yapmak değil ancak hiç karizmatik değil yahu :oops: :(
exsentor eger yavuz oymak sacini uzatabilirse bilki bu vücudu yapmaktan cok daha büyük bir zafer kazanmis demektir...yav adam kel sacini nasil uzatsin:)

Back
Yukarı