Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gecen gun eczaneye gittim ve eczaci bayana boy uzatmasi icin takviye istedim bana colostrum ve l-arginine 1000 mg lik verdi sizce bunlarin bir zarari olurmu ? Daha once arjinin kullanmistim ve bana sadece killanma yapti gibi geldi sizce ne yapayim onerileriniz nelerdir lutfen yardim edin Yas:16 boy:1.90 kilo:84 basketbol icin cok onemli
bence sakın kullanma zaten basket oynuyormuşsun hem bolbol kalsiyum içeren besinlerden almaya yönel örnek olarak süt peynir yoğurt herkesin bildiği ama bunlarla iyi bir diyet uygularsan iyi olur hem arkadaş 1.90 boy 20 yaşına kadar uzarsın daha benim bir abim var 22 yaşında 2.20 boy var baskette adam sürekli süt içiyordu yoğurt peynir yiyordu tavsiyem doğal yoldur
colostrum bi çok alanda kullanılır zaten ama senin işine yarayacak özelliği kemikleri ve kıkırdağı onarıp yenileme süresini kısaltması olucak..arginine ise büyüme hormonunun arttırılmasını sağlayacaktır..https://www.bodyforumtr.com/vbforum/taurine-l-glutamine-ve-l-t19638.html burdan da araştırabilirsin..
arjinin benim bildiğim büyüme hormonu VG cilerin kullandığı aminolardada var. Kolostrum kas yenilenmesi ve gündelik performansı artırmadada kullanılıyor. Yan etkileri hakkında bi bilgim yok ama arjinin doğal bi amino asit olduğundan bi problem çıkarmaz bence.