yas 18

StRoNgMaN

Yeni Üye
18 yasındaki rus sporcu

ne zamandır yapıyomuş bu işi.kilo vücut ölcüleri gibi bilgileri varsa daha ii olur.ama harbiden harika bi vücut tebrik etmek lazım bu yaşta yaptıgına göre baya supplement kullanmıstır heralde

arkadaki elemanlar maymuna donmüş gibi.bu çocuk 5 yıl sonra karşımızda overell olarak belirir.

little_huge dedi:
ne zamandır yapıyomuş bu işi.kilo vücut ölcüleri gibi bilgileri varsa daha ii olur.ama harbiden harika bi vücut tebrik etmek lazım bu yaşta yaptıgına göre baya supplement kullanmıstır heralde

bu vucut suplement le olurmu arkadasım...bi düsün bakalım.
hemde bu yasta..

ama ne kullanırsa kullansın ne yaparsa yapsın yinede helal olsun...
cocuk resmen;boy mr olympia....
10 yasında hafif hafif baslamıstır heralde spora...

StRoNgMaN dedi:
little_huge dedi:

hemde bu yasta..

walla gercekten öle.ama supplementmi ne kullanmışsa baya yaramış :D

little_huge dedi:
StRoNgMaN dedi:
little_huge dedi:

hemde bu yasta..

walla gercekten öle.ama supplementmi ne kullanmışsa baya yaramış :D

keşke kür yapmadan supplementlerle bu kadar büyünebilse :D

Banada kur kullanmis gibi geldi.arkadakilerle karsilastirinca belli oluyor.Pek dogala benzemiyor.en azindan bu yasta bole dogal vucut biraz zor.

Hayran olmamak elde değil, muhteşem. Bacak yapısı biraz değişik. Helal olsun.

helal olsun çocuğa bu yaşta böle vücut tebrik etmekten başka bize birşey düşmez arkadaki yarışmacılara bakıncak o yarışmada gözle görlülecek bir fark olduğu belli oluyor muhteşem bir gelişim yaşına göre

18 yasinda Turkiyede bu cocuktan daha iyi olan kisiler taniyorum.ki bu cocuk tamam cok kur yemis.hemde neler neler ama kutlamak lazım.ama unutulmasın 18 yasinda bu cocuktan daha iyi ve 0 supplementli cocuklar var bunu iddaa ediyorum.!! resmini bulursam getircem.

growthun bu sporcuda işi olmaz.bence anabol-bianabol-dianabol türü made in rus-bulgarinan türü ilaçlar kullanarak büyük bir kütle inşaa etmiş olabilir.testosteron almış olduğunu ise göğüs uçlarına bakan her insan çok güzel anlar...

Vücut cok güzel .. calistirana da calisana da helal olsun..

Ancak ben bu sporu bir estetik sporu olarak gördügüm icin ve estetik denildiginde anlasilcak sey tümüyle uyum oldugundan cocugun kafasini o vücuda yakistiramadim..
yasinin verdigi bebeksi yüzü ile 30 yasindaki profesyonel bir bodyciyi andiran vücudu arasinda büyük bir uyumsuzluk var..
bu da benim estetik anlayisima uymuyor..

emegi taktir ederim o ayri..

saygilar

Bu fikir nerden yerleşmiş kafalara "çok kür yapmış-kürsüz olmaz bu vücut" bu lafları duydukça iice gözüm korkuo ve steroide yöneliyorum bence olmaz die bişi yok..

supplament bile kullanmamış ve 18 yaşında öylemi ha bide bu resimdekinden daha mı iyi arkadaşlar lütfen gerçekçi yazılar yazalım yada kanıtlayalım tanıyorsan çek resmini ve birde idman yaparkenki videosunu koy getir buraya kanıtlamadığın sürece bu böyle

Bu yaşta bu cesaret iyi valla. podyuumda yarıştığı herkesten daha iyi orası belli ama herkestende daha çabuk ölme şansı yüksek burasıda belli. Vede gözü kara genetiği güzel çoğu arkadaş bu vücudu yapabilir bence. tabi bu benim fikrim :)

yasi daha cok genc 3 -5 sne sonra daha iyi bir kas yapısı ile piyasaya cikar bu cocuk helal olsun dmekeden başka hiç bisi gelmiyo :) arkdaşlar ben buna azmin zaferi derim :)

Back
Yukarı