• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Yas 16 Sırtım Hakkındaki Yorumunuz :)

Merhaba Foruma ilk fotograf ekleyişim. :) 1 yıllık boksörüm 3 ay fln fıtness yaptım sırtım hakkındaki yorum ve eleştirileriniz :) Saygılar .

Eklentiler

• 2011-09-17 23.31.51.jpg
    2011-09-17 23.31.51.jpg
    86,4 KB · Görüntüleme: 1.081
boksörsün sen de, güzeldir candır :D sırtın normal yani 3 aylık çalışma için. sırtının genişlemesi için barfiks-lat pulldown türevi egzersizler, kalınlaşması içinse bilimum rowing tarzı egzersizler gerekli (barbell rowing, reverse barbell rowing, seated rowing vb.) omuzlarını eksik gördüm esas. yana açış hareketlerine ve press hareketlerine gereken önemi ver. haydi kolay gelsin...

Raito en basta merhaba . Su parcalama isini nasil yaparim bi onerin varmi . Saygilar

Parçalanmasına daha gerek yok ki bu diyetle olan bir şey . Yağ oranıyla alakalı. Sen çalışmaya devam et . Şuan iyi beslenip daha da geliştirmen lazım sırt kaslarını . Plaja giderken yaparsın ;)

Son düzenleme:
ben fikrimi söyledim eğer parçalı bir sırt istiyorsa minik ufak küçük bir defineyle sağlanabilir çokta zor değil.

Sırt güzelde niye sadece sırt? Cidden bilmediğim için soruyorum yanlış anlama, boksta sırtın ayrı bir önemi mi var?

Sırt güzelde niye sadece sırt? Cidden bilmediğim için soruyorum yanlış anlama, boksta sırtın ayrı bir önemi mi var?

çok önemlidir, yumruğu attıktan sonra geri de çekmek lazım çünkü :D boks için her kas grubu önemlidir, kalflardan boyun kaslarına kadar. her kasın ayrı bir görevi vardır...

Back
Yukarı