Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ben 3 gün önce proteyin kullandim ve üstüne amino asit aldim 2 tane yarinde kan testi idrar testi vs yaptırcam orda bu kullandıklarim çikarmi su felan içiyorum biri yardim etsin. lütfennnnnnnn a32a32
şey şimdi bizim salonda satıyorlardi bole istiyorsun veriyorlar su şişesinde hazir yapıyorlar 3 defa kullandim amino 2 kere kullandim 2 şer tane 4 tane içmiş oldum yani bunlarin 1 gün almiyordum 1 gün aliyordum bole bole 3 kere kullanmış oldum 3 gündür kullanmadim şimdide kan testi felan yaptırcam ondan fazlami kullanmişmiyim ? acaba :S
Bekleme süresini ihlal edip ilgili kural maddelerini ihlal ederek özellikle başka bir bölüme başlık açtığınız için başlığınız içeriğine bakılmaksısın kilitlenmiştir.
Lütfen başlık açmadan önce 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız