Yarim Edermisin . ::(

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan premin
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

premin

Üye
ben 3 gün önce proteyin kullandim ve üstüne amino asit aldim 2 tane yarinde kan testi idrar testi vs yaptırcam orda bu kullandıklarim çikarmi su felan içiyorum biri yardim etsin. lütfennnnnnnn a32a32

1 Defa Kullandıysan Değerlerine Pek Yansımaz Ama Uzun Süreli Kullandıysan Görünür

1 Defa Kullandıysan Değerlerine Pek Yansımaz Ama Uzun Süreli Kullandıysan Görünür

şey şimdi bizim salonda satıyorlardi bole istiyorsun veriyorlar su şişesinde hazir yapıyorlar 3 defa kullandim amino 2 kere kullandim 2 şer tane 4 tane içmiş oldum yani bunlarin 1 gün almiyordum 1 gün aliyordum bole bole 3 kere kullanmış oldum 3 gündür kullanmadim şimdide kan testi felan yaptırcam ondan fazlami kullanmişmiyim ? acaba :S

Son düzenleme:
Fazla Kullanmamışsında :) Neden Bu Korku? Çıksa Nolcak :)

Kasmana gerek yok bencede birşey olmaz. Bende merak ettim bu korku neden kan testni ne amaçla alıcaksınki :)

Değerli üyemiz;

Bekleme süresini ihlal edip ilgili kural maddelerini ihlal ederek özellikle başka bir bölüme başlık açtığınız için başlığınız içeriğine bakılmaksısın kilitlenmiştir.

Lütfen başlık açmadan önce 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkürler.
Bodyforumtr Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı