mrlaz
Üye
Öncelikle herkese merhaba hemen sorunuma geçiyim.ben vg ye başlayalı 5.5 ay oldu kilom başladıımdan bu yana 3 kilo ilelredi 67>70 her gören bana cok zayıfsın yemek yemen kilo alman lasım dio fkt onlara 70 kg yum dediğimde şaka yaptığımı zannediolar çünkü kiloyu bu yaşıma kadar basen ve üst bacaklarımdan aldım birazda ırsi kalçalarda geniş ve kemikli şimdi bnm sorunum üst taraftaki adelelenin gelişmesi için kilomu almam lasım yoksa alt tarafı küçültmek için kilomu vermem lasım (ki hocam beni kosu bandına bile sokmuyor
kas kitlesinden çalarsın diyor)yoksa sabit bu kiloda kalıp bu kiloylamı devam etmem gerekiyor
bu soru bu aralar kafamı cok karıstırdı çünkü forumdaki tüm üyeler "3 ayda 10 kilo aldım" ,"4 ayda 13 kilo aldım" gibi yazılar yazıp kilo almak istediklerini belirtmişler ben ise almak istemiorum ozmnda gelişim olamıyacaından korkuyorum
bu arada basen ölçüm: 101 bel ölçüm :84 bacak ölçüm :54 boy 1.75 yaş:16(3 ay kaldı)

bu soru bu aralar kafamı cok karıstırdı çünkü forumdaki tüm üyeler "3 ayda 10 kilo aldım" ,"4 ayda 13 kilo aldım" gibi yazılar yazıp kilo almak istediklerini belirtmişler ben ise almak istemiorum ozmnda gelişim olamıyacaından korkuyorum
bu arada basen ölçüm: 101 bel ölçüm :84 bacak ölçüm :54 boy 1.75 yaş:16(3 ay kaldı)