Yardımcı Olursanız Sevinirim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yarkın

Üye
Merhaba BFTR arkadaşlar yeni üyeyim 14 yaşındayım ve bazı yerlerde konu açabilmek için 1-7 gün beklemeliyim ancak bekleyemeycek kadar acil bir durum var. Arkadaşlar kendi tarafımdan sol üst karın kasım sağdakine göre çok farklı nasıl derseniz , henüz sıkılaşak kadar çalışmadım yaklaşık bir aydır hafif çalışıyorum aynanın karşısında sıktıgımda belli oluyor , sağ üst kasım gayet iyi bir şekli var ancak soldakinde sanki kasın ortasında yuvarlak şekilde bir boşluk ve ne kadar sıkarsam sıkayım şişmiyor yani orada kas yok gibi , hacimlenmeyle mi alakalı bir durum , sayın hocalarım benim gibi çaylak birine yardımcı olursa çok mutlu olacağım.

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 19:23 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 19:01 ----------

cevap verecek hocam yok mu

Değerli üyemiz;

Bekleme süresini ihlal edip ilgili kural maddelerini ihlal ederek özellikle başka bir bölüme başlık açtığınız için başlığınız içeriğine bakılmaksısın kilitlenmiştir.

Lütfen başlık açmadan önce 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkürler.
Bodyforumtr Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı