Öncelikle merhaba arkadaşlar foruma yeni üye oldum ve benim için çok yararlı bilgiler buldum ancak herkesin yapısı farklı olduğu için sizlerden yardım istemeyi uygun gördüm daha önce bunun gibi yüz tane konu açılmış yinede açma gereği buldum kusurum varsa şimdiden affola oncelikle vücut ölçülerimi vereyim
- omuz : 103cm
- kol : 24cm
- bel :77cm
- boy :1.80
- kilo : 54
arkadaşlar malesef biraz minyon yapıya sahibim gerçi bu benim yemek yeme isteksizliğim ve sigaradan kaynaklandığını düşünüyorum bana vereceğiniz tavsiyeler çok önemli ancak ;
- malesef sigarayı bırakamıyorum
- işimden dolayı biraz düzensız yaşamım var (sabah 12 de kalkıyorum gece 2 gibi yatıyorum)
- tatlı görünce içim geçiyor yanına bile yaklaşamıyorum
- yemek benim için malesef zevkten cok bir sorun
- sabah kalktığımda kahvaltı edesim gelmıyor
- çalıştığım için malesef spor salonuna gidemem
- malesef garnier gibi ürünleri alabılecek durumum yok
benim kilomu toparlamam için ve düzgün bir vücuda sahip olabilmem için ne yapmam gerekiyor ? yanlış anlamayın ben bu durumumdan gerçekten bıktım ve artık biraz kilo almak istıyorum bunun için yapmam gerekenleri bana anlatırsanız çok sevinirim ve en önemlisi ne yaparsam evde yapmak zorundayım!!!
şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim!
- omuz : 103cm
- kol : 24cm
- bel :77cm
- boy :1.80
- kilo : 54
arkadaşlar malesef biraz minyon yapıya sahibim gerçi bu benim yemek yeme isteksizliğim ve sigaradan kaynaklandığını düşünüyorum bana vereceğiniz tavsiyeler çok önemli ancak ;
- malesef sigarayı bırakamıyorum
- işimden dolayı biraz düzensız yaşamım var (sabah 12 de kalkıyorum gece 2 gibi yatıyorum)
- tatlı görünce içim geçiyor yanına bile yaklaşamıyorum
- yemek benim için malesef zevkten cok bir sorun
- sabah kalktığımda kahvaltı edesim gelmıyor
- çalıştığım için malesef spor salonuna gidemem
- malesef garnier gibi ürünleri alabılecek durumum yok
benim kilomu toparlamam için ve düzgün bir vücuda sahip olabilmem için ne yapmam gerekiyor ? yanlış anlamayın ben bu durumumdan gerçekten bıktım ve artık biraz kilo almak istıyorum bunun için yapmam gerekenleri bana anlatırsanız çok sevinirim ve en önemlisi ne yaparsam evde yapmak zorundayım!!!
şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim!