merhabalar öncelikler şimdiden yardımlarınız için çok tşk ederım
Boy=1,86
Kilo=86
Yaş=18
Spor salonuna başlayalı 1,5 ay oldu başladıgımda 89,9 kiloydum zayıfladım biraz : ) şimdi ise salonda sanki çalışırken verim alamıyor gibiyim hocaya sölüyorum (hafifi ilgisiz i tavurla ) devam et diyor programımı haifif anlatim size
15 dk tempolu yürüyüş
10 dk bisiklet
3*20 sopa ile yana esneme ve dönme
4*25 üst kaırn kası için mekik (bunda yanma felan çok iyi )
3*20 alt karın kası için bacak çekme ( hiç bir şekilde 1,5 aydır yanma hissetmiyroum ) cardio antremanım bu ağırlık antremanları normal seyirinde devam ediyor l-carnitin kullanmayı düşünüyorum vücüdumu az anlaitm size göbek var orta halli
ve simit var diyim yani bel de üst karın kasları çok fazla olmasada belirgin şuan altlarda yağ var basen ve kalça biraz büyük fotoları atacam en yakın zamanda şimdilik ne yapmalıyım ilgilenirseniz çok mutlu olcam
Boy=1,86
Kilo=86
Yaş=18
Spor salonuna başlayalı 1,5 ay oldu başladıgımda 89,9 kiloydum zayıfladım biraz : ) şimdi ise salonda sanki çalışırken verim alamıyor gibiyim hocaya sölüyorum (hafifi ilgisiz i tavurla ) devam et diyor programımı haifif anlatim size
15 dk tempolu yürüyüş
10 dk bisiklet
3*20 sopa ile yana esneme ve dönme
4*25 üst kaırn kası için mekik (bunda yanma felan çok iyi )
3*20 alt karın kası için bacak çekme ( hiç bir şekilde 1,5 aydır yanma hissetmiyroum ) cardio antremanım bu ağırlık antremanları normal seyirinde devam ediyor l-carnitin kullanmayı düşünüyorum vücüdumu az anlaitm size göbek var orta halli