Yardıma ihtiyacım var

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Degerli
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Degerli

Üye
konu açma sebebim forumda araştırma yaptım diğer konulara yorum bıraktım fakat hiç bir türlü geri dönüş olmadı lütfen kilitlemeyiniz.

arkadaşlar 2,5 - 3 aydır evde dumbıl ve halter seti ile çalışmaktayım yalnız oldugum için göğüs presste dambıll kullanıyorum bu yuzden sol az gelişmiş sağ taraf çok gelişmiş durumda şöyle ifade ediyim kardeşim ilk farketti ve elle baktığımda da fark ortaya çıkıyor 2 antremandır sola 2,5 kilo daha fazla koyup çalıştırıorum presste bu gibi sorun yaşayıp çözen arkadaşlar var ise deneyimlerinizi önerilerinizi bekliyorum benım için oldukça önemli

Değerli üyemiz;

Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;

- Konu başlığınız açıklayıcı değildir.

Madde 5- Açıklayıcı Bir Konu Başlığı Seçin :
“Yardım”, “Şuna Bir Bakın”, “Böyle Yapsam mı?”, “Nasıl?”, “Birkaç Soru”, “Acil Yardım” ve bunların benzerleri, hiçbir açıklayıcılığı olmayan konular açmak yasaktır. Unutmayın ki, düzgün ve açıklayıcı konu başlığına sahip olmayan konular, hem arama işleminin etkinliğini azaltacak, hem de mesajınızın çok daha az kişi tarafından okunmasına neden olacaktır.

Not: Başlık açarken kural olmasa da sizlerden ricamız, forumun göze daha hoş görünmesi için kelimelerin sadece ilk harflerini büyük yazalım
Ör : “PROGRAMIM İÇİN TAVSİYELERİNİZ?” veya “programım için tavsiyeleriniz?” yerine “Programım İçin Tavsiyeleriniz?“ kullanalım

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Açıklama: Degerli, lütfen başlığının kilitlenme sebebini okur musun? 'Yardıma ihtiyacım var' şeklinde yazdığın başlık kurallara aykırı. Yeni başlayanlar bölümünde uygun bir sabit başlıkta sorunu sorabilirsin. cevabı muhakak verilecektir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı