yardıma ihtiyacım var

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
kardeslerim daha vücüt geliştirmeye dün başldım su an bu haldeyim sizde nasıl çalısarak güclü ve kaslı bir hale gelirim lütfen yardım yasım 17

Eklentiler

• 1..jpg
    1..jpg
    69,7 KB · Görüntüleme: 330
kardeslerim daha vücüt geliştirmeye dün başldım su an bu haldeyim sizde nasıl çalısarak güclü ve kaslı bir hale gelirim lütfen yardım yasım 17

kanunsuz43 forumu araştırmadan direk mesaj atmışsın!
Forumdaki konuları incele antremanlar var.
Buradaki abilerimiz yaptığı programalr var.

24- Forum Üyelerinden Kahinlik Beklemeyin!
Örnek resimler ekleyip ya da beğendiğiniz vücuda sahip insanların isimlerini vererek afaki sorular sormayınız.Ölçülerinizi ya da kendi resimlerinizi verip afaki sorular sormayınız, antreman ve beslenmen programları istemeyiniz.
Bu tür başlıklar kilitlenerek çöpe atılacaktır.
Örnekler :
*Şu kadar süre çalışsam kaç kilo alırım?
*Şu kadar süre çalışsam ölçülerim nasıl olur?
*Bu vücuda supplementsız ulaşılabilir mi?
*Resimdeki gibi bir vücuda ulaşmam ne kadar sürer?
*Resimdeki gibi bir vücuda ulaşmam için neler yapmam lazım?
*Resimdeki sizce steroid kullanmışmıdır?
*Ölçülerime göre beslenme ve antreman programı verebilir misiniz?
*Sizce bu vücut adam olur mu?
*Sizce bu vücut gelişir mi?
*Bu vücut için hangi supplementları kullanmalıyım? .... vb..

Biraz forumu araştırsanız ve kuralları okusanız keşke.

Dengeli beslenir ve düzenli bir program yaparsan, sen 6ayda vücudunu düzeltirsin...Hatların belirmeye başlar yani...

6 ay diyorsun yani tşkler :shock:

sağlam vücut değil ama :) temelin oturur yani... sağlam bir vücut için 2-3yıl gerekiyor...

Tabi ben diyorum ama senin kas yapın kemik yapın vb genetik faaliyetlerine görede değişiklik gösterir...

yok kardeş güzelde kaç aylık vücüt bu ?

Verdiğim linkteki konuyu okusaydın...Anlardın ne kadar sürelik olduğunu!Kızma ama forum sitelerinde anlamak ve kavramak çok önemlidir. Bu şekilde bilgine bilgi katarsın ve kimse seni eleştirmez...

Konuyu hangi kural maddesinden kilitleyeceğimi bilemedim. Bu kadar ihlali aynı anda yapmak da büyük başarı.

Üyelere kullanıcı adlarıyla hitap etmeye alışsan iyi olur.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı