Yardım ederseniz sevinirim

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan gokhuna
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhabalar arkadaşlar;
2 sene önce başladığımda kilo vermek için spor yapıyordum ve amacıma ulaştım 26 kg verdim şimdi devamı olarak salonda vücüda yönelik çalışmaya başladım vücüt programımda 1 ayı bitirmek üzereyim ve programımda değişti. Siz tecrübeli arkadaşlarımdan biraz tavsiye almak istedim haftanın 4 günü salona gidiyorum bu güne kadar destekleyici kullanmadım bana tavsiye edeceğiniz bir destekleyici varmı? Ve 4 gün ideal mi? Şimdiden teşekkür ederim. Saygılar...

Bu isin ideali yok, herkese gore degisiyor. 4 gu idman mantikli denebilir. Destek almaniza baslarda gerek yok, kendi limitlerinizi test edin 5-6 ay. Beslenmenizi duzgun tutarak tabi ki.

Destekleyici ürünler konusu çok geniş bir konu. Bu konuda bol bol okumanızı tavsiye ederim. Diyetiniz ve beslenme programınızda protein alımında sıkıntınız var ise, destekleyici olarak whey protein kullanabilirsiniz, antremanlardan sonra 30 dk içinde. Bu hem antreman sırasında parçaladığınız kasların onarımına yardımcı olur, hem de hızlı emildiğinden daha faydalı olur. Beslenme programınızı yazarsanız hocalarımız bu konuda size daha detaylı yardımcı olabilirler.

Ustam beslenme programım kendi imkanlarım doğrultusunda;
Sabah;
1 elma
Yulaf ezmesi
3 Yumurta
Yaklaşık 50-100 gram arası peynir
Yarım litre süt
1 Bardak Meyva suyu

Ara öğün;
Salata vb. Ders programıma göre hazırlaya biliyorum

Akşam;
Tavuk Haşlama
Yağsız makarna
Yoğurt
Meyva suyu

Yatmadan önce ise 1 Bardak süt içiyorum
Kendimce yaptığım program bu sizin tavsiyeleriniz neler olur Teşekkürler...

Değerli üyemiz;

Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;

- Konu başlığınız açıklayıcı değildir.

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı